Yritystieto

Scanvarm lyhyesti

Scanvarm Oy Ab kuuluu Scanoffice Groupiin. Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla ja Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. Yritysryhmän liikevaihto ylittää 31 miljoonaa euroa ja ryhmä työllistää noin 40 henkilöä. Yritysryhmä on suomalaisessa omistuksessa.

Yritysryhmän logistiikkakeskuksessa Espoon Juvanmalmilla varastoimme keskimäärin noin 4500 laitteistoa taataksemme nopeat toimitukset jälleenmyyjäverkostollemme.

Scanvarm Oy Ab toimii Suomessa ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen maahantuojana ja vastaa kokonaisvaltaisesti laitteiden jakelusta, jälleenmyyjien kouluttamisesta, mitoitusratkaisuista, takuuasioista ja jälkimarkkinoinnista.

Scanoffice Groupilla on oma testilaboratorio, jossa se suorittaa vuosittain kymmeniä testejä lämpöpumpuille varmistaakseen tuotteidensa laadun ja suorituskyvyn. Yhtiö toimii myös kiinteässä yhteistyössä VTT:n kanssa tuottaen useita lämpöpumppujen testiraportteja vuosittain.

Scanvarmin koulutuskeskuksessa koulutamme muutamia satoja asentajia vuosittain lämpöpumppujen asennuksiin, huoltotöihin ja häiriötilanteiden varalle. Yhtiön jälkimarkkinointiosasto toimii jälleenmyyjäverkoston tukena kaikissa teknisissä asioissa.

Scanvarmin valtuuttamina jälleenmyyjinä toimii vain koulutetut ammattiliikkeet. Saat ammattimaisen palvelun ”avaimet käteen” periaatteella ja voit nauttia lämpöpumpun tuomasta rahansäästöstä.