Tehoa toimitilojen viilennykseen

Hyvät toimitilat ovat tärkeä osa työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Ilmaa viilentävät ilmastointilaitteet paitsi tekevät huoneilmasta miellyttävän, myös lisäävät työtehoa ja yrityksen tuottavuutta. Gree-mallistostamme löytyy sopiva ilmastointilaite sekä pienempiin toimistoihin että myös isompiin liiketiloihin. Tehokas ilmanjäähdytin takaa tasaisen ja miellyttävän huoneilman ja pitää toimitilat sopivan viileinä.

Ilmastointilaitteemme ovat myös ympäristöystävällisiä. Kehittynyt invertteritekniikka säästää energiaa säätämällä moottorin nopeutta niin, että energiaa ei kulu käynnistyksiin eikä pysähdyksiin. Energiankulutus vähenee jopa 30 prosenttia.

0%
energiankulutus vähenee
Gree logo

Ilmalämpöpumppu jäähdyttää tilan tasaisesti

Gree-Ilmalämpöpumput viilentävät toimitiloja tehokkaasti ja samalla vähentävät sisäilman suhteellista kosteutta. Käytämme Gree-ilmalämpöpumpuissamme ympäristöystävällistä kylmäainetta, joka kuormittaa ympäristöä kolme kertaa vähemmän kuin perinteiset kylmäaineet. R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa tavallista vähemmän.

Ilmalämpöpumppumme ovat energiatehokkaita ja edustavat edistyksellistä tekniikkaa. Saatavilla on myös sekä kahdella että useammalla sisäyksiköllä varustettuja ilmalämpöpumppuja toimistojen ja muiden toimitilojen jäähdyttämiseen. Alhaisin käyttölämpötila on laitteesta riippuen -15–20 °C.

VRF mullistaa isojen tilojen viilennyksen

GREE valmistaa laadukkaita VRF (Variable Refrigerant Flow) -jäähdytysjärjestelmiä suurten toimitilojen tarpeisiin. Mallistoon on tullut uusi, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote: Mini VRF. Se on paljon normaalia VRF-laitetta pienempi, mutta tehoa on selvästi enemmän (16 kW) ja siihen saa kytkettyä useita sisäyksikköjä. Tuote on erityisen hyvä ilmanviilennin esimerkiksi isoon toimistoon. Lyhyt jäähdytysaika varmistaa tasaisen ja miellyttävän huoneilman lämpötilan.

VRF-järjestelmät ovat suosittuja erityisesti toimistorakennusten, liiketilojen, hotellien ja kauppakeskusten viilentäjinä. Kaikissa VRF-tuotteissamme käytetään energiaa säästävää invertteritekniikkaa.

Ammattitaitoinen myynti- ja suunnittelupalvelu

Scanvarm Oy Ab on Gree-tuotemerkin maahantuoja ja vastaa ammattitaitoisten jälleenmyyjien kouluttamisesta. He auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun toimitilojesi viilennykseen. Meiltä saat apua oikean tuotteen valitsemisesta aina tekniseen tukeen. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Pyydä lämpöpumpuista ratkaisuehdotus!

Jätä yhteydenottopyyntö suuriin kiinteistöihin erikoistuneelle tiimillemme.

  Toimitilojen viilennykseen soveltuvia tuotteitamme

  Gree r32 multisplit ilmalämpöpumppu

  Gree Multi-Split

  Gree Multi-Split sopii erityisen hyvin sellaisten kotien jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen, joissa on kaksi kerrosta tai huonei...

  Gree U-Match ilmalämpöpumppu

  U-Match sivulta puhaltava

  Gree U-Match -sarjan kattoon asennettavat sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi niin toimistotila...

  Gree kattokasetti ilmalämpöpumppu

  U-Match kattokasetti

  Gree U-Match -sarjan kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat ja kokoustila...

  Gree Freshwind ilmalämpöpumppu

  Gree Fresh Wind

  Gree Fresh Wind on lattialla seisova ”tornimallinen” ilmalämpöpumppu. Fresh Wind viilentää sekä lämmittää tilat, joissa tehontarve on suu...

  Valikko