alpha-innotec-sw-maalämpöpumppu-scanvarm

Alpha innotec SW alterra

Alpha innotecin SW-sarja on todella kompakti lämpöpumppu. Sitä on saatavilla 4,7kW:sta aina 18,6kW:iin asti.

SW alterra -sarjan maalämpöpumput (4,7-18,6kW)

Alpha innotecin SW-sarja on todella kompakti lämpöpumppu. Sitä on saatavilla 4,7kW:sta aina 18,6kW:iin asti.Lämpöpumppu ei ole kuin 850mm korkea jolloin se sopii todella pieneen tilaan.

alpha innotec SW alterra maalämpöpumppu kodinhoitohuoneessa

SW alterra-sarjaa voidaan yhdistää SWC alterra-sarjan kanssa monipumppu kytkennöissä. SW-sarjaa ohjaa muiden alpha innotecin pumppujen tavoin Luxtronik-ohjain jolloin siinä on samat ominaisuudet kun muissakin, kuten vakiona tuleva etähallinta.

alpha innotec luxtronik-ohjain seinälle asennettuna

Lämpöpumput voidaan liittää BACnet- ja Modbus-kiinteistöautomaatioon. Alterra-sarjassa ohjain voidaan asentaa myös seinälle tai vaikkapa toiseen huoneeseen. Kaikki mallit ovat alle 3kg kylmäaine täytöllä. SWC alterra -sarjan pumput ovat aurinkosähkö- että Smart Grid-valmiita.

SWC / SW alterra-sarjan lisävarusteet

  • SPP – keruupiirin asennustarvikepaketit
  • SPS – Lämmityspiirin asennustarvikepaketit
  • LUX 2.1 EP – Laajennuskortti
  • USV vaihtoventtiilit
  • PWP – Latauspumput
alpha innotec SW lämpöpumpun mitat, havainnekuva

Lisää tuotteita

alpha-innotec-maahantuoja-scanvarm

Alpha innotec on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista

Alpha innotecin maalämpöpumput valmistetaan Saksassa, Kasendorfissa. AIT Deutshland GmbH on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista ja sillä on maailman laajin maalämpöpumppujen tuoteperhe.

Alpha innotecin tuotemerkillä on sekä on-off- että invertteriohjattuja maalämpöpumppuja. Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnetaan V-line merkinnästä. Alpha innotecilla on markkinoiden laajin invertteriohjattujen maalämpöpumppujen sarja.

Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on monia ominaisuuksia joista muut voivat vain haaveilla, kuten aurinkosähkö- ja älykkään sähköverkon valmius.

Valikko
Valikko