alpha-innotec-SWP1-SWP2-maalämpöpumppu-maalämpöpumput-kiinteistöihin-scanvarm

Alpha innotec SWP

Alpha innotec SWP- kiinteistölämpöpumppuja on saatavilla 27,5 kW:sta aina 107,5 kW:iin asti.

Maalämpöpumput kiinteistöihin

Alpha innotec SWP- kiinteistölämpöpumppuja on saatavilla 27,5 kW:sta aina 107,5 kW:iin asti. Kaikki lämpöpumput ovat vakiona etähallittavissa AlphaWeb-etähallintapalvelimen välityksellä ja ne ovat myös liitettävissä BACnet-kiinteistöautomaatioon. Tehokkaatkin laitteet ovat hiljaisia ja soveltuvat siten esim. asuinkiinteistöjen lämmitykseen.

Kerrostalon lämmitys maalämpöpumpulla

Hybridijärjestelmät hallintaan Luxtronik -ohjaimella

SWP-sarjan pumppuja ohjaa Luxtronik-ohjain jolla voidaan hallita myös hybridijärjestelmiä, kuten aurinkojärjestelmää tai lisälämmönlähteenä toimivaa öljykattilaa. Mallista riippuen niissä on yksi tai kaksi kompressoria ja ne tuottavat jopa 70°C menovettä.

SWP-sarjaan mitoitetaan kohteen mukaan varaajat sekä liuos- ja latauspumput.

Lisää tuotteita

alpha-innotec-maahantuoja-scanvarm

Alpha innotec on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista

Alpha innotecin maalämpöpumput valmistetaan Saksassa, Kasendorfissa. AIT Deutshland GmbH on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista ja sillä on maailman laajin maalämpöpumppujen tuoteperhe.

Alpha innotecin tuotemerkillä on sekä on-off- että invertteriohjattuja maalämpöpumppuja. Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnetaan V-line merkinnästä. Alpha innotecilla on markkinoiden laajin invertteriohjattujen maalämpöpumppujen sarja.

Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on monia ominaisuuksia joista muut voivat vain haaveilla, kuten aurinkosähkö- ja älykkään sähköverkon valmius.

Valikko
Valikko