Gree Freshwind ilmalämpöpumppu

Gree Fresh Wind

Gree Fresh Wind on lattialla seisova ”tornimallinen” ilmalämpöpumppu. Fresh Wind viilentää sekä lämmittää tilat, joissa tehontarve on suuri.

Gree Fresh Wind tornimallisen ilmalämpöpumpun valmistus on päättynyt. Tuote loppu maahantuojan varastosta.

Suuri viilennys- ja lämmitysteho

Gree Fresh Wind on lattialla seisova ”tornimallinen” lämpöpumppu. Fresh Wind viilentää sekä lämmittää tilat, joissa tehontarve on suuri.

Suuren viilennys- sekä lämmitystehon vuoksi Fresh Wind soveltuu esimerkiksi toimistoon, ravintolaan, liiketilaan tai muihin suurempiin tiloihin. Laitteiston sisäyksikön voi sijoittaa seisomaan vapaasti lattialla, mikä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Gree Fresh Wind ilmanjäähdytin ravintoloihin

“Tornimallinen” lämpöpumppu

Gree Fresh Wind ”tornimallin” jäähdytysteho on 12,0 kW ja lämmitysteho 13,6 kW.

Maailman suurimman ilmastointilaitevalmistaja Green kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja huolettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Lisää tuotteita

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko