Ilmanpuhdistin - Oiva tapa parantaa sisäilmaa

Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistin poistaa epäpuhtauksia, jotka päätyvät sisäilmaan joko ulko- tai sisäkautta. Laadukkaan sisäilmanpuhdistimen avulla pystytään eliminoimaan suuri määrä terveydelle haitallisisa hiukkasia ja epäpuhtauksia. Ilmanpuhdistimet ovat erinomainen keino torjumaan pienhiukkasten lisäksi homeitiöiden, bakteereiden ja jopa virusten aiheuttamia terveysvaikutuksia.

Edistyksellinen suurtehoilmanpuhdistin tuottaa turvallisemman ympäristön niin työpaikoilla, terveysasemilla, hammaslääkärin vastaanotolla, sairaaloissa, kouluissa, päiväkodeissa ja kaikkialla missä ihmiset kohtaavat. Laite on hyvä sijoittaa sellaiseen paikkaan, missä vietetään paljon aikaa. On hyvä valita ilmanpuhdistin tarkasti, sillä esimerkiksi herkän nukkujan kannalta hiljainen ilmanpuhdistin on erityisen tärkeä.

Gree Lasso suurtehoilmanpuhdistin – puhtaamman sisäilman puolesta

VTT:n testiraportti

VTT:n suorittamien mittauksien mukaan GREE Lasso poisti virukset testihuoneesta 99,92 %:sti jo 25 minuutissa (MS2-virus). Testiraportin numero VTT-CR-00147-21.

Näytä kaikki tuotteet Pieniin kiinteistöihin Isoihin kiinteistöihin

Gree Lasso suurtehoilmanpuhdistin

Uutuus

GREE Lasso ei ole tavallinen ilmanpuhdistin. Lasso poistaa pienhiukkasten lisäksi homeitiöt, bakteerit ja jopa virukset – tutkitust...

Valikko
Valikko