Siirry pääsisältöön
valkoinen GREE SP Nordic -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Huippu-uutuus: GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu

18.12.2023

GREE SP Nordic – lämmitä kotisi edullisesti ja tehokkaasti

Suomen ankarat talvipakkaset vaativat tehokkaan ja luotettavan lämmitysratkaisun. Scanvarm Oy Ab:n maahantuoma huippu-uutuus GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu vastaa tähän haasteeseen. Ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä tehokkaan tavan pitää kotisi lämpimänä, jopa -30 asteen pakkasissa. Tämä huippuluokan laite yhdistää energiatehokkuuden ja korkean suorituskyvyn, mikä tarkoittaa lämpöä silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Edistyksellinen energiatehokkuus

GREE SP Nordic kuuluu A+++ -energiatehokkuusluokkaan. Sen suorituskyky pakkasolosuhteissa on vertaansa vailla. Tämä varmistaa, että kotisi pysyy lämpimänä ja mukavana läpi talven, ilman että energiankulutus kasvaa kohtuuttomasti. SP Nordic on myös viilennyskautena heltee

Innovatiivinen takkatoiminto

Yksi GREE SP Nordicin ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen innovatiivinen takkatoiminto. Tämä mahdollistaa takan ja ilmalämpöpumpun synergisen yhteistyön, jolloin takan tuottama lämpö jaetaan tasaisesti ja tehokkaasti koko kotiin. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia takkatulen tunnelmasta ja lämmöstä entistäkin laajemmin.

Tyylikäs muotoilu skandinaaviseen tyyliin

Ei pelkästään tehokas, GREE SP Nordic on myös suunniteltu sopimaan saumattomasti kotisi sisustukseen. Sen moderni ja siro valkoinen sisäyksikkö lisää kotiisi tyylikästä ilmettä. Tämä ilmalämpöpumppu ei ole vain lämmityslaite – se on osa kotisi estetiikkaa.

Saatavilla Scanvarmin jälleenmyyjiltä

GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu on nyt saatavilla Scanvarmin jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Katso lähin Scanvarmin jälleenmyyjäsi ja pyydä tarjous!

Tutustu tuotteeseen