alpha innotec etähallinta

Kaikissa Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on kattava etähallinta vakiona.

Etähallinnan käyttö ei maksa mitään. Etähallinnan kautta voit muuttaa lämpöpumpun asetuksia kattavasti, päivittää lämpöpumppuun uusimman ohjelmiston ja optimoida pumpun toimintaa helposti.

GREE etähallinta

Gree-ilmalämpöpumput, joissa on etähallintaominaisuus:

• Hansol 25-A/W
  • Hansol 35-A/W
  • U-Crown 35-A/W
  • Amber 25-A/W
  • Amber 35-A/W,
  • huoneilmajäähdytin Bora 35-A/W

on varustettu sisäänrakennetulla WiFi-toiminnolla, jonka avulla ilmalämpöpumppua voidaan ohjata älylaitteella.

Näin otat etähallinnan käyttöön

Etäohjaus tapahtuu älylaitteelle asennettavan Gree+ -sovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmällä varustetuille älylaitteille. Sovelluksen ja älylaitteen yhteensopivuus voidaan tarkistaa avaamalla älylaitteella Gree+ -sovelluksen sivu sovelluskaupasta.