Tietoa Scanvarmin jälleenmyyjistä

Eri puolilla Suomea toimivat Scanvarmin hyväksymät jälleenmyyjät ovat aina valmiina palvelemaan sinua. Lähes kaksituhatta kokenutta kylmä- ja sähköalan yritystä tarjoaa tuotteita ja palveluja, jotka kattavat kaikki energiaratkaisujen tarpeet.

Palvelu alusta loppuun

Scanvarmin jälleenmyyjät tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa energiaratkaisujen valinnassa. Ne auttavat löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun, mitoittavat laitteet oikein ja huolehtivat niiden asennuksesta. Asennuksen jälkeen jälleenmyyjät tarjoavat luotettavaa huoltoapua aina tarvittaessa, sekä pitkälle takuuajan jälkeenkin. Maahantuotujen laitteiden pitkä ja kattava takuu sekä varaosien saatavuus varmistavat, että saat apua aina tarvittaessa.

Jälleenmyyjät ovat myös valmiita opastamaan sinua laitteiden sijoittamiseen sekä käyttöön, jotta voit hyödyntää laitteitasi tehokkaasti ja saavuttaa suurimmat mahdolliset säästöt.

Korkeatasoista osaamista

Laadukas palvelu ja ammattitaito ovat keskeisiä Scanvarmin jälleenmyyjien valinnassa. Jälleenmyyjien odotetaan osoittavan vankkaa alan asiantuntemusta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Vain ennakkoperintärekisterissä olevat yritykset, joilla on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin myöntämät sähkö- ja kylmäaineluvat, hyväksytään jälleenmyyjiksi.

Jälleenmyyjien jatkuva tuki ja koulutus

Scanvarm tukee jälleenmyyjiään aktiivisesti tarjoamalla monipuolisia, käytännönläheisiä koulutuksia. Tämä varmistaa, että asiakkaat saavat pätevien ammattilaisten suorittaman asennuspalvelun. Lisäksi, jälleenmyyjillä on aina mahdollisuus konsultoida Scanvarmin kokeneita asiantuntijoita, mikä takaa, että jokaiseen kysymykseen ja haasteeseen löytyy ratkaisu.