SOG-rahoituksen maksuaikatarjous 19.2.-31.5.

Rahoita hankintasi ja siirrä eräpäivää halutessasi 6 kk eteenpäin – täysin kuluitta ja koroitta! ⭐️

Unelmoitko alhaisemmista asumiskustannuksista, miellyttävästä lämmöstä ja ympäristöystävällisestä energianlähteestä, mutta suuren energiaparannuksen tekeminen kotiisi tuntuu taloudellisesti haastavalta?

SOG-rahoituksen avulla voit toteuttaa nämä parannukset heti ilman alkupääoman tarvetta, sillä tarjoamme mahdollisuuden kuuden kuukauden kuluttomaan ja korottomaan maksuaikasiirtoon kaikille 31.5.2024 mennessä hyväksytyille rahoitushakemuksille. Tämä tarkoittaa, että voit puolen vuoden päästä maksaa velan kokonaan pois, tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti ilman lisäkuluja.

Asentamasi lämpöpumppu alkaa säästää energiaa heti, mahdollistaen lainan lyhennyksen energialaskujen pienentyessä. Joustavaa maksutapaa voi käyttää kaikkiin Scanvarm Oy Ab:n tuotteisiin ja palveluihin.

Rahoitusta on saatavilla 2 500–50 000 euron investointeihin. Rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin 2 500 €.

Voit laskea mahdollisen tulevan säästösi helposti lämpöpumppulaskurilla.

SOG-rahoituksen myöntää OP yrityspankki Oyj. Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille. Jälleenmyyjäsi auttaa sinua tarvittaessa rahoituksen hakemisessa.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
  • Eräpäivänsiirtokampanjan aikana 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 12,04 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 02/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 19 984,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 167 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.