SOG-rahoituksen maksuaikatarjous 1.3.-31.5.

Kaikkiin 31.5.2023 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäiväsiirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kuuden kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä.

SOG-rahoituksella voit toteuttaa energiansäästöhankkeesi joustavasti ja helposti. Yhdessä jälleenmyyjämme kanssa lasket vuosittaisen energiankulutuksen pienenemisestä saatavan säästön ja mitoitat investoinnin vaatiman rahoituksen. Pystyt hoitamaan lainan pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Ilmalämpöpumppu-investointi sähkölämmitteisessä talossa maksaa itsensä muutamissa vuosissa takaisin. Isompien lämpöpumppujen hankinnan takaisinmaksuaika on hieman pidempi.

Voit laskea mahdollisen tulevan säästösi helposti lämpöpumppulaskurilla.

SOG-rahoituksen myöntää OP yrityspankki Oyj. Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
  • 6 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa lainan kerralla pois tai maksaa sovituissa erissä
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 10,71 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (9,15 % 02/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 17 501,08 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 146 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.