Ilma-vesilämpöpumput – energiatehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu on innovatiivinen ja energiatehokas ratkaisu kotisi lämmitykseen, joka hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja vähentää samalla lämmityskustannuksiasi. Laitteen toimintaperiaate perustuu ulkoilman lämpöenergian keräämiseen ja sen siirtämiseen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kuten lattialämmitykseen tai patteriverkostoon. Tämä teknologia mahdollistaa merkittävät säästöt energiankulutuksessa ja tekee ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan ympäristötietoiselle kuluttajalle.

Säästö jopa 60 %

Lämmityskauden aikana ilma-vesilämpöpumppu voi tuottaa merkittäviä säästöjä verrattuna perinteisiin lämmitysmenetelmiin, kuten öljy- tai sähkölämmitykseen. Ilmavesilämpöpumpun energiatehokkuus perustuu siihen, että se käyttää vain pienen määrän sähköä hyödyntäessään ulkoilman lämpöenergiaa. Ilma-vesilämpöpumpulla voitkin säästää lämmityskuluissa jopa 60 % verrattuna sähkölämmitykseen.

Ympäristöystävällinen valinta

Ilma-vesilämpöpumpun käyttämä uusiutuva energia tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Hyödyntämällä ulkoilman lämpöenergiaa laite vähentää riippuvuutta esimerkiksi fossiilisista polttoaineista. Tämän lisäarvon myötä ilma-vesilämpöpumppu on loistava valinta niin taloudellisesti kuin ekologisesti ajatellen, joka auttaa sinua ja perhettäsi elämään vihreämmin ja vastuullisemmin. Lisäksi laitteen pitkäikäisyys ja alhaiset huoltokustannukset takaavat, että säästöt jatkuvat vuosien ajan.

vihreä pieni kasvin alku käsissä vihreää taustaa vasten

Sopii niin uuteen kuin vanhaankin kiinteistöön

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta niin uusiin kuin vanhoihinkin omakotitaloihin. Se tarjoaa joustavuutta ja helppoutta lämmitysjärjestelmän päivittämiseen tai uuden järjestelmän asentamiseen. Kestävän ja tulevaisuuteen katsovan lämmitysratkaisun valitseminen on tärkeää sekä uusille että vanhoille omakotitaloasujille.

Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa juuri sellaisen vaihtoehdon, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

GREE – viralliselta maahantuojalta

Kaikki GREE-mallimme ovat suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen vaativassa ilmastossa, ympärivuotisesti. Jälleenmyyjiemme kautta hankitulla GREE-lämpöpumpulla varmistat sen, että kyse on aina virallisen maahantuojan tuomasta laitteesta, sekä siinä on toimiva ja rehti takuu koko takuuajan.

Avustus öljylämmityksestä luopumiseksi

Hyödynnä 4000 euron avustus

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumpun hankintaa? Nyt on oikea aika toimia, sillä voit saada 4000 euron avustuksen öljy- tai kaasulämmitysjärjestelmän korvaamiseen ilma-vesilämpöpumpulla! Avustus on suunnattu omakotitalojen ja paritalojen omistajille, joiden asunto on ympärivuotisessa käytössä.

Älä siis jää paitsi tästä huikeasta säästöstä – investoi nyt energiaa säästävään ja ympäristöystävälliseen ilma-vesilämpöpumppuun ja hyödynnä jopa 4000 euron avustus!

Ilma-vesilämpöpumput

Kaipaatko apua valintaan tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä