Siirry pääsisältöön
Ihminen korjaa ilmalämpöpumpun sisäyksikköä. Kädessä ihmisellä on ruuvimeisseli ja ilmalämpöpumpun etukansio on auki.

Ilmalämpöpumpun asennus on luvanvaraista

Ilmalämpöpumpun asennus on hyvä teettää aina luotettavalla ammattilaisella. Näin asennustyön kokonaisvastuu säilyy urakointiliikkeellä ja heidän vastuuvakuutuksensa piirissä. Scanvarm edellyttää kaikilta jälleenmyyjiltään joko omia asennusten vaatimia lupia tai tiedon luvat omaavasta alihankkijasta.

Ilmalämpöpumpun asennus kuuluu sertifioitujen ammattilaisten tehtäviin, sillä sekä kylmä- että sähkötyöt ovat luvanvaraista toimintaa. Pätevät asentajat ja yritykset, jotka ovat saaneet tarvittavat luvat, löytyvät Tukesin rekistereistä. Luvaton asennus voi vaarantaa maahantuojan takuun ja kotivakuutuksen tarjoaman suojan.

Ilmalämpöpumppujen myynti ilman asennusta on kielletty ja lämpöpumpun myynnin yhteydessä tulee aina tarjota asennuspalvelua. Asianmukaisesti toimiva yritys täyttää yhdessä asiakkaan kanssa Suomen Ympäristökeskuksen ilmoituslomakkeen pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä, varmistaen näin laitteiston oikeaoppisen asennuksen ja pitkäikäisen toiminnan.

On tärkeää huomata, että ilmalämpöpumpun asennus edellyttää erityistä osaamista ja ammattitaitoa. Varmistamalla, että asennuksen suorittaa Tukesin hyväksymä asennusliike, voit luottaa laitteiston turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Kun ilmalämpöpumppu asennetaan oikein, se parantaa kotisi energiatehokkuutta ja tuo säästöjä lämmityskustannuksissa.


Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna Scanvarmin kokeneilta jälleenmyyjiltä!

Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna Scanvarman jälleenmyyjältä! Kattava jälleenmyyjäverkosto koostuu lukuisista alansa huippuosaajista, jotka tarjoavat laadukkaan asennuspalvelun. Asennus sisältää kaikki tarpeelliset toimenpiteet ja varmistaa, että järjestelmäsi toimii moitteettomasti.

Ilmalämpöpumppu asennettuna nostaa kotisi mukavuutta ja alentaa lämmityskustannuksia. Lisäksi se voi merkittävästi parantaa sisäilman laatua, mikä on tärkeää esimerkiksi allerkigoille. Moderni ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti, mikä vähentää energiankulutusta selvästi. Säännöllisesti huollettuna laite säilyttää tehokkuutensa ja pidentää käyttöikäänsä, tarjoten kestävän säästön kotitalouksien lämmityskuluissa.

Scanvarm huolehtii jälleenmyyjiensä ammattitaidosta

Scanoffice Groupiin kuuluva Scanvarm huolehtii aktiivisesti jälleenmyyjiensä ammattitaidosta erilaisilla ja monipuolisilla, käytännönläheisillä koulutuksilla. Loppuasiakas voi näin varmistua siitä, että Scanvarmin maahantuotujen laitteiden asennuksen suorittaa pätevä ammattilainen.

Scanvarmin toimintatapaan kuuluu jälleenmyyjien tukeminen. Yritys tarjoaakin hyvin erilaisia koulutuksia jälleenmyyjille esimerkiksi myyntiin, huoltoihin ja asennuksiin liittyen. Scanvarm tarvittaessa myös räätälöi koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Scanvarmin jälleenmyyjät kartalla
Koko Suomen kattava Scanvarmin jälleenmyyjäverkosto tarjoaa sinulle räätälöityjä energiaratkaisuja huippuosaajien toimesta.