Siirry pääsisältöön
Mies ja nainen selin kameraan kauppakeskuksessa, liukuportaiden yläpäässä

Tehoa toimitilojen viilennykseen

Hyvät toimitilat ovat tärkeä osa työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Ilmaa viilentävät ilmastointilaitteet paitsi tekevät huoneilmasta miellyttävän, myös lisäävät työtehoa ja yrityksen tuottavuutta.

Gree-mallistostamme löytyy sopiva ilmastointilaite sekä pienempiin toimistoihin että myös isompiin liiketiloihin. Tehokas ilmanjäähdytin takaa tasaisen ja miellyttävän huoneilman ja pitää toimitilat sopivan viileinä.

Ilmastointilaitteemme ovat myös ympäristöystävällisiä. Kehittynyt invertteritekniikka säästää energiaa säätämällä moottorin nopeutta niin, että energiaa ei kulu käynnistyksiin eikä pysähdyksiin. Energiankulutus vähenee jopa 30 prosenttia.

Ilmalämpöpumppu jäähdyttää tilan tasaisesti

Gree-Ilmalämpöpumput viilentävät toimitiloja tehokkaasti ja samalla vähentävät sisäilman suhteellista kosteutta. Käytämme Gree-ilmalämpöpumpuissamme ympäristöystävällistä kylmäainetta, joka kuormittaa ympäristöä kolme kertaa vähemmän kuin perinteiset kylmäaineet. R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa tavallista vähemmän.

Ilmalämpöpumppumme ovat energiatehokkaita ja edustavat edistyksellistä tekniikkaa. Saatavilla on myös sekä kahdella että useammalla sisäyksiköllä varustettuja ilmalämpöpumppuja toimistojen ja muiden toimitilojen jäähdyttämiseen. Alhaisin käyttölämpötila on laitteesta riippuen -15–20 °C.

VRF mullistaa isojen tilojen viilennyksen

GREE valmistaa laadukkaita VRF (Variable Refrigerant Flow) -jäähdytysjärjestelmiä suurten toimitilojen tarpeisiin. Mallistoon on tullut uusi, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote: Mini VRF. Se on paljon normaalia VRF-laitetta pienempi, mutta tehoa on selvästi enemmän (16 kW) ja siihen saa kytkettyä useita sisäyksikköjä. Tuote on erityisen hyvä ilmanviilennin esimerkiksi isoon toimistoon. Lyhyt jäähdytysaika varmistaa tasaisen ja miellyttävän huoneilman lämpötilan.

VRF-järjestelmät ovat suosittuja erityisesti toimistorakennusten, liiketilojen, hotellien ja kauppakeskusten viilentäjinä. Kaikissa VRF-tuotteissamme käytetään energiaa säästävää invertteritekniikkaa.

Ammattitaitoinen myynti- ja suunnittelupalvelu

Scanvarm Oy Ab on Gree-tuotemerkin maahantuoja ja vastaa ammattitaitoisten jälleenmyyjien kouluttamisesta. He auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun toimitilojesi viilennykseen. Meiltä saat apua oikean tuotteen valitsemisesta aina tekniseen tukeen. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Toimitilojen viilennys

Kaipaatko apua valintaan tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä