Siirry pääsisältöön
Vehreä mökkitontti ylhäältä kuvattuna. Yksikerroksinen mökki aivan sinisen ja tyynen järven rannalla.

Ilmalämpöpumppu mökille - Energiatehokas ratkaisu ympärivuotiseen mökkeilyyn

Ilmalämpöpumppu mökille on erinomainen ratkaisu kohteen lämmitykseen ja viilennykseen. Se tarjoaa energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan pitää mökki miellyttävän lämpöisenä ympäri vuoden. Mökkien käyttö ympäri vuoden on yleistynyt, ja ilmalämpöpumppu vastaa tähän tarpeeseen tehokkaasti. Sen avulla voit nauttia mukavasta sisälämpötilasta niin kesähelteillä kuin talvipakkasillakin, samalla kun säästät energiaa ja rahaa.

Ilmalämpöpumppu mökille on järkivalinta

Ilmalämpöpumput tarjoavat lukuisia etuja mökin omistajille. Ne ovat erittäin energiatehokkaita, mikä auttaa alentamaan sähkölaskuja pitkällä aikavälillä. Tämä johtuu siitä, että ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilman lämpöä lämmitykseen ja viilennykseen, jolloin sen sähkönkulutus on vähäisempää verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.

Mukavuus on myös yksi ilmalämpöpumpun merkittävimmistä eduista. Kesäkuumalla se viilentää mökin miellyttäväksi, ja talvipakkasilla se pitää sisätilat lämpiminä. Tämä tekee mökkeilystä nautinnollisempaa, kun sisälämpötila on aina sopiva. Lisäksi ilmalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä. Ilmalämpöpumpulla teet helteisistä kesäöistä, sekä paukkupakkasen jäädyttämistä talvipäivistä aina yhtä mukavia.

GREE:n ilmalämpöpumput ovat kuin kotonaan todella kylminä pakkaspäivinä, jolloin niiden hyötysuhde on vielä todella hyvä. Näin mökkikausi voi jatkua aina talven kylmpimpinäkin päivinä energiatehokkaasti.

Sopivan ilmalämpöpumpun valinta

Valittaessa ilmalämpöpumppua mökille on tärkeää huomioida mökin koko. Pienemmälle mökille riittää usein pienitehoinen laite, kun taas suuremmalle tai huonommin eristetylle mökille tarvitaan tehokkaampi malli. On myös tärkeää valita ilmalämpöpumppu, joka toimii tehokkaasti Suomen kylmissä olosuhteissa. Monet ilmalämpöpumput on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin ilmastoihin, joten niiden toimintavarmuus säilyy kovillakin pakkasilla.

Toinen huomioitava seikka on energiatehokkuusluokka. Korkean energiatehokkuusluokan (esimerkiksi A++ tai A+++) omaava ilmalämpöpumppu varmistaa alhaiset käyttökustannukset ja minimoi ympäristövaikutukset. Lisäksi kannattaa harkita mallia, jossa on etäohjausmahdollisuus, jolloin mökin lämpötilaa voi säätää kätevästi etänä.Tärkeimmät ominaisuudet mökin ilmalämpöpumpussa

Etäohjaus: Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista mökkikäytössä on etäohjaus. Sen avulla voit säätää mökin lämpötilaa matkapuhelimen tai tietokoneen avulla, mikä mahdollistaa esimerkiksi mökin esilämmityksen ennen saapumista. Tämä lisää huomattavasti mukavuutta ja säästää energiaa.

Hiljainen käyntiääni: Mökillä halutaan usein nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, joten on tärkeää valita ilmalämpöpumppu, jonka käyntiääni on mahdollisimman hiljainen. Hiljaiset mallit eivät häiritse mökin rauhaa, vaan toimivat taustalla lähes huomaamattomasti.

Tehokkuus ja luotettavuus: Ilmalämpöpumpun tehokkuus ja luotettavuus ovat olennaisia ominaisuuksia erityisesti mökkikäytössä, jossa lämpötilat voivat vaihdella suuresti. Valitse malli, joka on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös kylmissä olosuhteissa ja jolla on hyvä hyötysuhde alhaisissa lämpötiloissa. Tämä varmistaa, että mökki pysyy lämpimänä talvellakin ilman suuria energiakustannuksia.

Miksi hankkia ilmalämpöpumppu mökille?

Ilmalämpöpumpun hankkiminen mökille tarjoaa monia etuja, jotka parantavat mökkielämää ympäri vuoden.

 • Paremmat yöunet sopivan viileässä
 • Mukava ja tasainen lämpö ympäri vuoden
 • Puhdas ja raikas sisäilma
 • Hyvä hyötysuhde jopa -30 °c pakkasilla
 • Säästät rahaa pienemmän lämmityssähkön kulutuksen ansiosta
 • Etäohjausmahdollisuus lämpötilan säätämiseen mistä tahansa
 • Pidempi mökkikausi ja parempi hyödyntäminen eri vuodenaikoina
 • Lämpimämmät lattiat, kun lämmin ilma puhalletaan alas
 • Hiljainen toiminta, joka ei häiritse mökin rauhaa
 • Ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu
 • Helppo asennus ja huolto, mikä tekee siitä vaivattoman ratkaisun mökkiläiselle
Koko Suomen kattava Scanvarmin jälleenmyyjäverkosto tarjoaa sinulle räätälöityjä energiaratkaisuja mökkikauteen

Laadukkaat GREE:n ilmalämpöpumput mökille

Markkinoilla on useita erinomaisia ilmalämpöpumppumalleja, jotka sopivat mökkikäyttöön. Scanvarm tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia GREE-ilmalämpöpumppuja, jotka ovat ihanteellisia mökkien lämmitykseen ja viilennykseen. Alla olevilla ilmalämpoöpumpuilla voit varmistaa mukavat olosuhteet ympäri vuoden, ja ne sopivat erityisesti mökkien tarpeisiin tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta.