valkoinen GREE SP Nordic -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö sivusta kuvattuna lumihiutale-ikonilla
GREE:n viilentävä ilmalämpöpumppu on kesän pelastus kotona ja mökillä
GREE:n viilentävät ilmalämpöpumput tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, tehden niistä täydellisen valinnan Suomen helteisiin kesäkuukausiin. Laajasta mallistosta löytyy sopiva laite jokaiseen tarpeeseen, oli kyseessä sitten pienehkö kerrostaloasunto tai suuri omakotitalo. Lämpöpumppujen edistyksellinen teknologia ja luotettavuus takaavat tehokkaan viilennyksen ympäri kesän.

Ei ole siis ihme, että useat kymmenet tuhannet suomalaiskodit ovat valinneet GREE:n ilmalämpöpumpun luotettavaksi lämmitys- ja viilennysratkaisukseen. ❄️

Kolme hyvää syytä valita GREE:n viilentävä ilmalämpöpumppu ❄️

1.
Tehokas viilennys
GREE:n viilentävät ilmalämpöpumput tarjoavat erinomaisen viilennystehon, joka takaa miellyttävän sisäilman kuumina kesäpäivinä. Pumppu poistaa ylimääräisen kosteuden ilmasta, mikä tekee kotisi sisäilmasta raikkaan ja mukavan.
2.
Energiatehokkuus
Laitteet ovat suunniteltu maksimaalista energiatehokkuutta silmällä pitäen. Ne käyttävät vain vähän energiaa tuottaakseen tehokasta viilennystä. Energiatehokkuusluokat A++ ja A+++ varmistavat, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn alhaisella energiankulutuksella.
3.
Helppokäyttöisyys
Myös hallinta on tehty mahdollisimman helpoksi. Niitä voi ohjata kätevästi mobiilisovelluksella, joten voit säätää kotisi tai kesämökkisi lämpötilaa missä ja milloin tahansa. Tämä tekee käytöstä vaivatonta.
Valitse Scanvarmin jälleenmyyjä, kun haluat luotettavia ja henkilökohtaisesti räätälöityjä energiaratkaisuja

Koko Suomen kattava Scanvarmin jälleenmyyjäverkosto tarjoaa sinulle räätälöityjä energiaratkaisuja huippuosaajiemme toimesta. Kylmä- ja sähköalan ammattilaisemme varmistavat parhaan palvelun – täydellisestä mitoituksesta ammattimaiseen asennukseen ja luotettavaan huoltoon. Laitteidesi kestävyys ja luotettavuus on taattu kattavien takuiden ja erinomaisen varaosasaatavuuden ansiosta.

Tutustu tehokkaisiin ilmalämpöpumppuihimme

Pysy viileänä helteillä – viilentävä ilmalämpöpumppu tuo helpotusta kesään

Kesäaikana ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan viilennyksen kotiisi helteisinä päivinä. Ilmalämpöpumppu myös poistaa huoneilmasta kosteutta. Energiatehokkaat GREEn ilmalämpöpumput kuluttavat vähemmän energiaa viilentäessä, kuin esimerkiksi siirrettävät ilmastointilaitteet.


Näin vaivatonta viilentävän ilmalämpöpumpun hankkiminen on – katso vaikka 👇

1.
Ota yhteyttä
Täytä lomake ja lähetä se meille. Ohjaamme tietosi eteenpäin alueesi valtuutetulle Scanvarmin jälleenmyyjälle. Voit myös olla suoraan yhteydessä sinua lähellä olevaan asennusliikkeeseen.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!
2.
Saat asiantuntijan arvion
Valtuutettu jälleenmyyjämme auttaa sinua hankkimaan sopivan ilmalämpöpumpun ja valitsemaan sille parhaimman mahdollisen sijoituspaikan. Näin saat laitteestasi parhaan hyödyn ja parhaimman säästön lämmityskustannuksiin.
3.
Jälleenmyyjä hoitaa kaiken
Jälleenmyyjä hankkii pumpun, asentaa sen vaivattomasti yhdessä päivässä ja opastaa laitteen oikeaan käyttöön. Luotettavan ammattilaisen tekemä asennus takaa sen, että lopputulos on siisti, sekä laite toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla.
4.
Nauti lopputuloksesta
Oikein mitoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu kestää ja palvelee sinua pitkään. Voit luottaa siihen, että varaosia ja tukea on saatavilla vielä vuosien päästäkin.

Nyt voit nauttia tasaisesta ja miellyttävästä sisälämpötilasta ympäri vuoden.
Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset – viilentävä ilmalämpöpumppu

1. Mikä on viilentävä ilmalämpöpumppu? Viilentävä ilmalämpöpumppu on laite, joka siirtää lämpöä sisätiloista ulos, jolloin huoneilma viilenee. Se toimii samalla periaatteella kuin ilmastointilaite, mutta se vaatii ammattilaisen pysyvän asennuksen.

2. Voiko viilentävää ilmalämpöpumppua käyttää kerrostalossa? Kyllä, viilentävää ilmalämpöpumppua voi käyttää myös kerrostalossa, mutta asennus vaatii yleensä taloyhtiön luvan. On tärkeää tutustua taloyhtiön sääntöihin ja mahdollisiin rajoituksiin ennen asennusta. Esimerkiksi usein taloyhtiön säännöissä voi olla, että asennettava ilmalämpöpumppu tulee olla vain viilennyskäyttöön tehty.

3. Kuinka paljon ilmalämpöpumpulla viilennys maksaa? Ilmalämpöpumpun käyttö viilennykseen on suhteellisen edullista. Tyypillisesti laitteen käyttökustannukset ovat alle euron päivässä. Asennuksen kokonaiskustannukset ovat yleisesti 2000 euron molemmin puolin, riippuen asennettavasta laitteesta ja kohteesta.

4. Miten valita sopiva viilentävä ilmalämpöpumppu? Sopivan ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttavat viilennettävän tilan koko, laitteen teho ja energiatehokkuus. Esimerkiksi GREE SP Nordic on hyvä vaihtoehto pienempiin tiloihin ja GREE Amber hieman suurempiin kohteisiin. Molemmat näistä ovat myös lämmittäviä. Jos pelkästään viilentävää ilmalämpöpumppua hakee, niin oiva valinta on GREE Bora -huoneilmajäähdytin, jonka voi myös asennuttaa kerrostalohuoneistoon.

5. Mitä hyötyjä viilentävä ilmalämpöpumppu tarjoaa? Viilentävä ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta poistamalla sisäilmasta kuumuuden sekä kosteuden ja näin pitää sisäilman mukavan tasaisena. Se voi myös nostaa asunnon arvoa myyntitilanteessa tai tehdä siitä haluttavamman.

6. Kuinka käyttää ilmalämpöpumppua energiatehokkaasti? Energiatehokkuuden maksimoimiseksi kannatta laitetta käyttää koko kesän sitä välillä sammuttamatta. Viilentävän ilmalämpöpumpun voi laittaa touko-kesäkuussa päälle ja sammuttaa elo-syyskuussa. Myös lämmittävän ilmalämpöpumpun voi laittaa lämmitykseltä viilennykselle samalla syklillä.

7. Mitkä ovat viilentävän ilmalämpöpumpun huoltovaatimukset? Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on tärkeää sen tehokkuuden ylläpitämiseksi. Tämä sisältää sisä- ja ulkoyksikön puhdistamisen, sekä mahdollisesti suodattimien vaihtamisen. Suurimman osan pienemmistä puhdistuksista voi tehdä itse, mutta suuremmat huollot kannattaa antaa ammattilaisille tehtäväksi.

Viilentävä ilmalämpöpumppu

Kaipaatko apua valintaan tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä