Siirry pääsisältöön
alpha innotec PWZS -maalämpöpumppu

Maalämpöpumppujen uusi nousu on alkanut!

20.6.2016

Maalämpöpumput ovat vakiinnuttaneet asemansa luotettavana lämmitysmuotona suomalaisten keskuudessa. Vaikka perustamiskustannusta pidetäänkin yleisesti kovana, on maalämpö kuitenkin yli puolen uuden pientalorakentajan valinta. Maalämpö on energiatehokas vaihtoehto lämmityksen ja käyttöveden tuotantoon. Se voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Alpha innotecin uudet Nordic Inverter pumput ovat alansa huippua!

Scanoffice Groupiin kuuluva Scanvarm Oy on tuonut markkinoille uudet invertteriohjatut maalämpöpumput Alpha innotecilta. Nämä Saksassa valmistetut maalämpöpumput ovat alansa ehdotonta huippua. Mallistosta löytyy jo nyt yli 50 erilaista maalämpöpumppua, uusimpana lisäyksenä PWZSV Nordic Inverter-sarja. Invertteriohjattu maalämpöpumppu mukautuu muuttuviin energiantarpeisiin eli säätää automaattisesti tehoaan niin lämmityksessä kuin käyttövedessäkin.

Nordic Inverter pitää sisällään uusimman invertteriteknologian lisäksi mm. 186 litraisen käyttövesivaraajan, josta riittää kuumaa käyttövettä isompiinkin tarpeisiin. Nordic-mallisarja on lähes äänetön, vain 29 dB(A), jolloin se voidaan asentaa myös kodinhoitohuoneeseen. Energiatehokkuus luokka on A+++. Nordic Inverter tuottaa maksimissaan 65´C veden jolloin käyttöveden tuottamiseen ei tarvita sähkövastusta.

Alpha innotecin maalämpöpumput ovat aina vakiona etäohjattavissa Internetin välityksellä ilman mitään lisäkuluja. Riittää että kiinteistössä on Internetliittymä. Kiinteistön omistaja voi säätää etähallinnan kautta samoja asetuksia kuin itse lämpöpumpustakin mistäpäin maailmaa tahansa. Alpha innotecin Luxtronik 2.1 ohjain on helppokäyttöinen ja looginen käyttää. Siinä on useita eri kielivaihtoehtoja kuten Suomi, Ruotsi ja Viro.

Nordic Inverter pumppuja on kahta teholuokkaa, 1.3kW-6kW ja 3.2-17.2kW. Tämä tarkoittaa että lähes kaikki pientalot voidaan kattaa näillä kahdella mallilla.

Laitteilla on 5 vuoden täystakuu.

Lisätietoja

Joonatan Koivisto
Tuotepäällikkö / Product Manager

Alpha innotec tuotteet / Alpha innotec products

puh. 09 290 22438
Tiilenlyöjänkuja 9 A, 01720 Vantaa
www.scanvarm.fi