Siirry pääsisältöön
gree pular nordic ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Scanvarm lanseeraa Pohjoismaihin suunnitellun GREE Pular Nordic -ilmalämpöpumpun

30.5.2022

Scanvarm lanseeraa uuden Pohjoismaihin suunnitellun ilmalämpöpumpun valikoimaansa. GREE Pular Nordic edustaa Green hyväksi ja toimavaksi todettua linjaa designin, ominaisuuksien ja luotettavuuden osalta. Se onkin omiaan hieman pienemmissä kohteissa, kuten esimerkiksi huoneistoissa, liiketiloissa, kesämökeissä ja esimerkiksi autotalleissa.

Gree Pular Nordic 35-A/W -ilmalämpöpumpun SCOP-arvo lämmityksellä on 4,1 sekä SEER-arvo jäähdytyksellä SEER 7,1. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Sisäyksikön koko onkin vain 293 x 825 x 196 mm (k x l x s), joten se mahtuu hyvin hieman pienempäänkin tilaan.

Amber Nordic on myös tuttuun tapaan täysin etäohjattavissa kodin langattoman verkon WiFi:n kautta. Ilmalämpöpumpussa on myös R32-kylmäaine, jonka kasvihuonepäästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen ja vanhempaan R410a-kylmäaineeseen.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tuotesivuiltamme, josta löydät myös esitteen, sekä käyttöohjeen.
https://www.scanvarm.fi/tuote/gree-pular-nordic-ilmalampopumppu/

Gree Electric Appliances Inc. on maailman suurin ilmalämpöpumppujen valmistaja. Vuonna 2014 Gree lämpöpumppujen virallinen edustus Suomessa solmittiin Scanoffice Group yritysryhmään kuuluvan Scanvarm Oy Ab:n ja Gree Electric Appliances Inc:n välille. Ruotsissa Gree lämpöpumppujen virallisena edustaja toimii Scanoffice Oy:n tytäryhtiö Scanmont Ab.