Siirry pääsisältöön
Gree Bora ilmanjäähdytin

Uusi Gree huoneilmajäähdytin ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella

14.2.2019

Helteinen kesä 2018 on vielä hyvin muistissa. Scanoffice Groupiin kuuluva Scanvarm Oy Ab tuo markkinoille pelkästään viilennykseen tarkoitetun Gree Bora huoneilmajäähdyttimen. Laitteen moderni muotoilu yhdistettynä tehokkaaseen viilennykseen takaa helpotuksen kesän helteillä. Samalla kun laite viilentää se myös alentaa huoneiston sisäilman kosteutta. Sisäyksikön siro koko 250x773x185 mahdollistaa asennukset ahtaaseenkin tilaan. Sisäyksikön puhtaanvalkoinen väri soveltuu hyvin kotiin ja toimistoon. Laitteen muut ominaisuudet kuten iFeel ja Wifi valmius, täydentävät kokonaisuuden edullisen hankintahinnan kanssa.

Uskomme edellisen hellekesän jälkeen huoneilmajäähdyttimien markkinoiden kasvavan ja vastaamme uutuustuotteellamme kuluttajien tarpeeseen saada laadukkaita huoneilmajäähdyttimiä.

Gree Bora huoneilmajäähdyttimen kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden jäähdytyksellä (SEER 6,1) A++. Sisäyksikön äänitaso on pienimmillään vain 28dB. Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna vanhaan R410a kylmäaineeseen. Uuden kylmäaineen takia kylmäainetäytöt ovat myös pienentyneet.

Gree Electric Appliances Inc. on maailman suurin ilmalämpöpumppujen valmistaja. Vuonna 2014 Gree lämpöpumppujen virallinen edustus Suomessa solmittiin Scanoffice Group yritysryhmään kuuluvan Scanvarm Oy Ab:n ja Gree Electric Appliances Inc:n välille. Ruotsissa Gree lämpöpumppujen virallisena edustaja toimii Scanoffice Oy:n tytäryhtiö Scanmont Ab.