Aivan merenrannan tuntumassa, lumoavassa Salon Mathildedalin vanhassa ruukkikylässä sijaitseva Matilda Villas on 18 mökin kokonaisuus. Mökkeihin asennettiin keväällä 2024 GREE SP Nordic 35 -ilmalämpöpumppuja hoitamaan mökkien lämmitys ja jäähdytys.

Etäohjauksella käytännöllisyyttä

Jokaiseen mökkiin asennettiin oma laite, joita etäohjataan GREE+ -sovelluksella. GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisten mökkien lämmityskustannuksia ja kesäisin tarjoaa mökkivieraalle mukavuutta energiatehokkaalla jäähdytyksellä. Lisäksi mökeissä on varaava takka, jonka tuottamaa lämpöä GREE SP Nordicin automaattinen takkatoiminto osaa levittää tehokkaasti.

Mökkien koot vaihtelevat 83 m² ja 120 m² välillä ja ne ovat kaksikerroksisia. Yläkerrassa sijaitsevat yleiset tilat ja takka, joten se valikoitui luonnolliseksi asennuspaikaksi.

GREE SP Nordic valikoitui laitteeksi hyvän kokonaisuuden kautta. Laite tarjoaa todella runsaasti ominaisuuksia, hyvän suorituskyvyn ja sen lisäksi poikkeuksellisen pienikokoisen sisäyksikön, joka on lasikannen kanssa myös tyylikäs.

Asiakaspalveluun tyytyväinen asiakas

Tämä kaikki yhdistettynä houkuttelevaan hintatasoon vaikutti valintaan. Asennusyritykseksi valikoitui Salolainen toimija, Energiatalo Järvi, jolla on runsaasti kokemusta myös GREE-ilmalämpöpumpuista. Asiakkaan mukaan Energiatalo Järvi antaa hyvän kokonaispalvelun ja yhdestä numerosta saa aina apua. Lisäksi palvelu oli joustavaa ja asiointi helppoa.