PICK N PAY Porin myymälän jäähdytys

Porissa sijaitsevan PICK N PAY myymälän ilma oli kesällä kuuma ja kostea. Tähän ongelmaan myymälässä on reagoitu ja tarvittavia korjauksia on tehty, jotta ylimääräinen lämpökuorma on saatu laskemaan. Myymälässä on 6000 m2, josta viilennettävää alaa on n. 5000 m2.

Kiinteistön ilma raikkaan viileäksi GREE kattokaseteilla

Kiinteistöön asennettiin kesällä 2021 kuusi kappaletta GREE 125-kattokasetteja hoitamaan tilan viilennystä sekä tuomaan viihtyvyyttä. Laitteistot asennettiin paikallisen jälleenmyyjän Ulver Oy: n toimesta. Hankinnan myötä kiinteistön ilma on saatu raikkaan viileäksi. Lisäksi elintarvikkeiden säilyvyyttä ja työtekijöiden sekä asiakkaiden viihtyvyyttä on saatu parannettua.

Tehokas ilmavaihtojärjestelmä edullisilla kustannuksilla

Ilmalämpöpumppujen myötä kiinteistön oma ilmanvaihtojärjestelmä toimii tehokkaammin sekä edullisemmilla kustannuksilla. Rakennukseen on vuoden mittaan tehty myös muitakin energian käyttöön liittyviä parannuksia mm. Led-valaistukseen siirtyminen, joka jo itsessään pienentää kohteen lämpökuormaa merkittävästi.

” Yhteistyö Ulver Oy:n kanssa sujui mutkattomasti ja laitteet asennettiin annetussa aikataulussa. Lopputuloksena oli viihtyisämpi ja energiatehokkaampi kiinteistö.”

Toimitusjohtaja Oskar Nyholm Unanimous Oy