Porilaisessa omakotitalossa otettiin käyttöön uuden sukupolven GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu, joka parantaa merkittävästi asumismukavuutta ja talon energiatehokkuutta. Tämä päivitys vähentää lämmityskustannuksia samalla kun se tuo lisälämpöä ja viilennystä tasaisesti koko taloon.

Energiatehokkuutta ja mukavuutta uudella GREE SP Nordic -ilmalämpöpumpulla

Keväällä 2024 Porilaisessa omakotitalossa otettiin käyttöön uusi GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu, joka parantaa merkittävästi asumismukavuutta ja talon energiatehokkuutta. Tämä päivitys vähensi lämmityskustannuksia samalla kun se tuo lisälämpöä ja viilennystä tasaisesti koko taloon ympäri vuoden.

GREE SP Nordic on erinomainen valinta suomalaisiin olosuhteisiin, tarjoten luotettavaa lämmitystä ja viilennystä jopa -30 asteen pakkasessa, ja se kuuluu energiatehokkuusluokkaan A+++.

Tehokas yhdistelmä vanhan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun rinnalla

Porissa sijaitsevaan 1990-luvulla rakennettuun omakotitaloon asennettiin LT-Sähkö Oy:n toimesta GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu. Tämä huippu-uutuus on tullut kuusi vuotta vanhan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun rinnalle. Omakotitalossa, jossa lämmityksen tukena on aiemmin käytetty takkaa ja leivinuunia, uuden ilmalämpöpumpun myötä sähkönkulutus pysyy edelleen varsin maltillisena, noin 10 000–12 000 kWh vuodessa. Laitteen innovatiivinen takkatoiminto mahdollistaa takasta saatavan lämmön nopean levittämisen ympäri taloa.

Uuden ilmalämpöpumpun ansiosta asukkaat voivat nyt nauttia tasaisemmasta lämmityksestä ja alentuneista lämmityskustannuksista. Myös kesähelteillä talo viilenee entistä tehokkaammin.

Huolellisesti suunniteltu asennus maksimoi asumismukavuuden

LT-Sähkö Oy:n asentaja Vesa Pulju valitsi yhdessä asiakkaan Eveliinan kanssa ilmalämpöpumpun asennuspaikan huolellisesti. Uusi laite sijoitettiin eteiseen, mikä mahdollistaa lämmön ja viilennyksen tasaisen jakautumisen koko taloon. Tämä strateginen sijoittelu varmisti, että sekä uusi että vanha ilmalämpöpumppu toimivat yhdessä optimaalisesti, luoden mukavuutta jokaiseen huoneeseen vuoden ympäri.

Asennuksen huolellinen toteutus takaa, että molemmat laitteet toimivat tehokkaasti yhdessä, optimoiden energiankulutuksen ja maksimoimalla asumismukavuuden.

GREE SP Nordic

  • Uusi pienikokoinen sisäyksikkö karkaistulla lasikannella
  • Uusi älykäs automaattinen takkatoiminto
  • Uusi Self-cleaning tekniikka auttaa pitämään sisäyksikön puhtaana
  • SCOP 5.1, lämmitysteho -15 ˚ C ulkolämpötilassa jopa 3,5 kW.
  • Energiatehokkuus A+++
  • Ionisaattori, eli sähköinen ilmasuodatus
  • Wifi, älykäs etäohjaus vakiona
  • iFeel-toiminto, eli mahdollisuus siirtää lämpötilan mittaus kaukosäätimeen