Akaassa sijaitsevassa 4000 nelilömetrin Tokmannin myymälässä oli aikaisemmin seisova ilma. Lämpimällä ilmalla myymälässä asiointi ja työskentely oli suorastaan tukalaa.
Ilma raikastui ja viileni, kun toukokuussa 2020 myymälään asennettiin kuusi GREE 125 -kattokasettia.

“Oli mukava tulla kesälomilta takaisin töihin, kun työskentelyolosuhteet olivat parantuneet merkittävästi”, 12 vuotta työkaluosastolla työskennellyt Jussi Pekkarinen-Ruotsakko toteaa tyytyväisenä.

Sovituskopissa ei tarvitse enää hikoilla

Myös asiakkaat ovat huomanneet, että myymälässä on nykyään parempi ilma ja miellyttävämpää tehdä ostoksia. He ovat antaneet positiivista palautetta.

Kesäkuumalla on mukava tulla vaikka vaateostoksille, kun ei tarvitse sovituskopissa hikoilla.

Jussi Pekkarinen-Ruotsakko, myyjä, työkaluosasto

Merkittävää säästöä lämmityskuluihin

Myymälä lämmitetään pääasiassa öljyllä. Kattokasettien hankinnan myötä lämmitys on energiatehokkaampaa. Ilmalämpöpumpuilla haetaan merkittävää säästöä tulevalle lämmityskaudelle.

GREE-kattokasetit ovat osoittautuneet niin hyväksi hankinnaksi, että niitä asennetaan myymälään tämän vuoden aikana vielä kolme lisää. Kattokasetit asennetaan elintarvikeosastolle.

Akaan Tokmanni on yksi kahdestatoista ketjun tavaratalosta, jolla on myynnissä myös tuore-elintarvikkeita. Myymäläpäällikkö Mika Pönniö kertoo ruokatarvikkeiden muodostavan merkittävän osuuden tavaratalon myynnistä, joten valikoima on hänen mukaansa yritetty pitää mahdollisimman laajana.