Maanrakennus E. Hartikainen ja Wetteri Auto Oy ovat erillisiä yrityksiä, jotka ovat tehneet liiketoimintakaupan keskenään. Maanrakennus E. Hartikainen on maarakennusalan urakoitsija, kun taas Wetteri Auto Oy toimii autokaupan alalla. Kummallakin yrityksellä on toimitiloja eri puolilla Suomea.

Sekä Wetteri Auton että Maarakennus E. Hartikaisen Joensuun liiketiloihin asennettiin kaksi GREE Pular Nordic -ilmalämpöpumppua, ja ne ovat osoittautuneet erinomaiseksi ratkaisuksi työympäristön mukavuuden parantamiseksi. GREE Pular Nordic on erinomainen ilmalämpöpumppu, joka on samalla tehokas ja kooltaan siro. Sen avulla jäähdyttäminen onnistuu energiatehokkaasti.

Tavoitteena oli tarjota työntekijöille mahdollisuus säätää työpisteidensä jäähdytystä yksilöllisesti. Ilmalämpöpumput asennettiin serverihuoneeseen ja varaosamyyjien työpisteeseen. Ne mahdollistavat työntekijöille mukavuuden ja yksilöllisen lämpötilan säätämisen työpisteissään.

”Scanoffice Groupin toimintavarmoilla jäähdytinlaitteilla parannettiin työntekijöiden työskentelymukavuutta. Nyt jokainen voi säätää työpisteensä lämpötilan haluamakseen,” kiinteistöpäällikkö Jarmo Kettunen kertoo.

Maanrakennus E. Hartikainen ja Wetteri Auto Oy ovat tyytyväisiä siitä, että he voivat tarjota työntekijöilleen paremman työympäristön ja haluavat kiittää Mitsubishi Electricin jäähdytysjärjestelmiä tämän mahdollistamisesta.

Liiketiloihin asennettiin myös Mitsubishi Electricin tuotteita. Kahdella kattokasetilla varustetut Mitsubishi Electric 5-splitit asennettiin huollon työnjohtajien työpisteisiin. Toimistotyöntekijöiden työpisteisiin asennettiin kolme Mitsubishi Electric 2-splittiä ja kuusi kattokasettia.