Uutuus

Gree Lasso suurtehoilmanpuhdistin

GREE Lasso ei ole tavallinen ilmanpuhdistin. Lasso poistaa pienhiukkasten lisäksi homeitiöt, bakteerit ja jopa virukset – tutkitusti. VTT:n suorittamien mittauksien mukaan GREE Lasso poisti virukset testihuoneesta 99,92 %:sti jo 25 minuutissa (MS2-virus).

Edistyksellinen ilmanpuhdistin

GREE Lasso ei ole tavallinen ilmanpuhdistin. Lasso poistaa pienhiukkasten lisäksi homeitiöt, bakteerit ja jopa virukset – tutkitusti. Lasso suurtehoilmanpuhdistin tuottaa turvallisemman ympäristön:

 • null
  Työpaikoilla
 • null
  Terveysasemilla
 • null
  Hammaslääkärin vastaanotoilla
 • null
  Sairaaloissa
 • null
  Kouluissa
 • null
  Päiväkodeissa
 • null
  Kaikkialla missä ihmiset kohtaavat

Kun sisäilman laatu huolestuttaa…

GREE asetti tavoitteekseen valmistaa suurtehoilmanpuhdistimen, joka pystyy tavallisten ilmassa leijuvien partikkeleiden (hiukkasten) lisäksi poistamaan ilmasta myös bakteerit, homeitiöt sekä virukset.

Laitteen tuli myös kyetä käsittelemään suuri ilmamäärä, jotta se olisi tehokas myös suuremmissa tiloissa. Lisäksi laitteen tuli olla hiljainen käyntiääneltään ja esteettisesti huomaamaton ja moderni vaativaankin ympäristöön.

Lähes vuoden kestäneen tuotekehitysprosessin tuloksena syntyi GREE Lasso suurtehoilmanpuhdistin.

VTT:n testiraportti

VTT:n suorittamien mittauksien mukaan GREE Lasso poisti virukset testihuoneesta 99,92 %:sti jo 25 minuutissa (MS2-virus). Testiraportin numero VTT-CR-00147-21.

CKER viruksien puhdistusjärjestelmä

CKER viruksien puhdistusjärjestelmä perustuu korkeatehoiseen suodatukseen, joka yhdistettynä lämpö- ja CEP-teknologiaan (Constant Effect Plasma) eliminoi myös virukset. Tämä GREE:n kehittämä ja patentoima tekniikka on erittäin tehokas tapa poistaa viruksia ilmasta. 

CEP-teknologia

CEP-teknologia käyttää korkeapaineionisointiteknologiaa tuottaakseen plasmaa, joka tuhoaa bakteerien ja virusten rakenteen ja proteiinit.

HEPA H13 suodatus

Kiitos HEPA H13 -suodattimen korkeasta suodatustehosta se poistaa 99,95% aina 0,1 mikrometrin kokoisista partikkeleista alkaen.

Älykäs lämmönsäätöteknologia

GREE:n kehittämä älykäs lämmönsäätöteknologia säätyy eri puhallinnopeuksien mukaan siten, että suodatuspinta pysyy yli 56°C:na kaikissa olosuhteissa poistaakseen bakteerit ja virukset tehokkaasti.

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko