Uutuus
LG Prestige Plus ilmalämpöpumppu

LG Prestige Plus Nordic

Korkeinta mahdollista energiatehokkuusluokkaa A+++ edustava LG Prestige Plus  pitää kodin sisäilman raikkaan viileänä kesällä ja miellyttävän lämpimänä talvella. Se on erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin suunniteltu malli, jonka teho säilyy myös kovilla pakkasilla.

Tehokas plasmaionisaattori puhdistaa paitsi kotisi ilman, myös sitä ympäröivät pinnat. Näin voit nauttia puhtaammasta ympäristöstä myös kotonasi.

Kestävällä LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun kompressorilla on 10 vuoden takuu.

Nauti raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta

LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun ansiosta voit hengittää vapaasti ja nauttia raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta. Plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista, ja mikropölysuodatin tehostaa tätä toimintaa entisestään.

Ilmalämpöpumpun muotoilu on kaunis ja moderni.

SMART Sisäänrakennettu Wi-Fi

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi. 

LG Smart ThinQ

Lataa “LG Smart ThinQ” -aplikaatio joko Google Play kaupasta tai Apple Appstoresta.

Täydellinen sisäilma – Plasmaster Ionizer Plus

Tehokas plasma ionisaattori suojaa sinua hajuilta ja ilmassa olevilta haitallisilta hiukkasilta. Yli 3 miljoonalla ionilla ei puhdistu ainoastaan ilma vaan myös ympäröivät pinnat, joka takaa kotiisi puhtaamman ympäristön. 

Mukavuus – Matala äänitaso

LG lämpöpumput ovat erittäin hiljaisia, ääitaso ainoastaan 19dB.

Äärimmäinen kestävyys – 10-vuoden kompressoritakuu

LG uskoo omiin korkealaatuisiin tuotteisiinsa. Tämä takaa pitkän eliniän tuotteelle ja ja tästä syystä LG myöntää 10-vuoden takuun kompressorille.

Mikä on 10-vuoden takuu?

Kompressori on lämpöpumpulle sama kuin moottori ajoneuvolle. 10-vuoden kompressoritakuulla voit nauttia pitkään LG lämpöpumpun hyödyistä. 

LG on yksi maailman suurimmista kodinelektroniikkalaitteiden valmistajista. Brändi on erittäin hyvin tunnettu korkeasta laadusta sekä innovatiivisesta teknologiasta. LG on perustettu vuonna 1958 nimellä GoldStar. Nimi vaihtui LG:ksi vuonna 1995. Yritys tuottaa n.17 miljoonaa ilmastointilaitetta vuodessa ja sillä on 9 tehdasta ympäri maailmaa. LG:n tuotteita myydään yli 100 eri maassa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 54 miljardia USD.

Valikko
Valikko