Energiatehokkaat ratkaisut lämmitykseen ja viilennykseen

Saat meiltä laadukkaat, Suomen oloissa testatut tuotteet isoihin ja pieniin kiinteistöihin. Mukavan kodikas lämpö tai raikas viileys aina toiveidesi mukaan. Säästät myös tehokkaasti lämmityskuluissa.
Kaksi seinämallista ja yksi lattiamallinen ilmalämpöpumppu, kaikki valkoisia sisäyksiköitä

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla säästät lämmityskuluista jopa 40 prosenttia. Kesällä ilmalämpöpumppua voit käyttää myös viilennykseen.

alpha-innotec-maalämpöpumput-scanvarm

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumpulla lämmität mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen. Se sopii sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Gree Bora jäähdyttää huoneiston miellyttävän viileäksi

Ilmanjäähdyttimet

Ilmanjäähdytin pitää asunnon, toimiston ja suuremmankin liiketilan juuri sopivan viileänä.

Seinäkonvektori Lomo

Jäähdytys

Gree-ilmanjäähdyttimet viilentävät ja raikastavat ilman kustannustehokkaasti. Hanki nyt kestävä jäähdytyslaite kotiin, toimistoon, mökille, matkailuautoon tai vaikka ravintolaan.

Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistin suodattaa sisäilman epäpuhtaudet tehokkaasti.

Alpha Innotec WWS, TPS ja WPS varaajat vierekkäin

Varaajat

Varaajilla voidaan optimoida ja parantaa lämmitysjärjestelmää. Monesti varaajat mahdollistavat myös joustavat järjestelmäratkaisut ja hybridilämmityksen. Lämmityksen ja käyttöveden varaajilla saadaan aikaan oikeanlainen asumismukavuus.

Tietoa tuotteen valintaan ja mitoitukseen

Tuotteen valinta alkaa aina tarpeesta. Onko kyse lämmitystarpeesta vai viilennyksestä vai molemmista. Lämmitetäänkö rakennuksen sisäilmaa lisälämmöksi ja energian säästämiseksi vai tuleeko rakennukseen vesikiertoinen maalämmöllä lämmitettävä lämmitysverkosto ja tehdäänkö myös lämmin käyttövesi samalla maalämpöpumpulla.

Valikko