Siirry pääsisältöön
Samuli Wrangell ja Timo Lindholm kättelevät kiitoksena yhteistyöstä. He seisovat GREE Lasso suurtehopuhdistimen edessä

Scanvarmilta merkittävä puhtaan ilman lahjoitus Rinnekodille

17.10.2022

Scanvarm Oy Ab, joka on suomalainen lämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja ilmanpuhdistuslaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike, tekee merkittävän lahjoituksen Diakonissalaitokseen kuuluvalle Rinnekodille.

Scanoffice Groupiin kuuluva Scanvarm Oy Ab lahjoittaa kaksikymmentä Gree Lasso -suurtehoilmanpuhdistinta. Lahjoituksellaan Scanoffice Group haluaa osaltaan kantaa vastuuta, jotta sisäilma-altistumisten vaaraa vähennetään. Rinnekoti tuottaa palveluja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Ilmanpuhdistuslaitteet tulevat käyttöön Rinnekodin Lakiston alueelle, jossa on erityisesti asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille.

Gree Lasso sopii käyttötarkoitukseen erityisen hyvin, koska puhdistimen operointi tai käyttöönotto ei edellytä erikoisosaamista. Laitteen puhdistusteho ei muutu pitkänkään varastoinnin aikana ja lisäksi laite on kevyt, kestävä sekä helppo liikutella. Gree Lasso -suurtehoilmapuhdistin poistaa tehokkaasti ilmassa leijuvien partikkelien lisäksi bakteereja ja viruksia. Laitteen tehokkuus on VTT:n testaama.

Scanoffice Group (SOG)

Scanoffice Group on vuonna 1984 perustettu Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen, aurinkosähkötuotteiden ja ilmanvaihtolaitteiden maahantuontiliike. Scanoffice Oy, Scanoffice Solar Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia yhtiöitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppu- ja aurinkosähköalan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Scanoffice Group on suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä.

Rinnekoti

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava toimija ja osa Diakonissalaitosta. Lisätietoja www.rinnekoti.fi

Kuvassa Rinnekotisäätiön puolesta lahjoituksen vastaanotti ylläpitopäällikkö Samuli Wrangell ja SOG:n puolesta lahoituksen luovutti Timo Lindholm.