Siirry pääsisältöön
gree versati nordic ilmavesilämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikkö

Scanvarm tuo markkinoille GREE Versati Nordic -ilmavesilämpöpumpun 

23.3.2023

Scanvarm lanseeraa uuden juuri Pohjolan haastaviin ja vaihtelevaan ilmastoon suunnitellun Versati Nordicin huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun. Korkein saatavilla oleva energiatehokkuusluokka A+++ yhdistettynä lämpöpumppukäyttöön suunniteltuun käyttövesivaraajaan tekee Versati Nordic -ilmavesilämpöpumpusta täydellisen kokonaisuuden kodin lämmitysratkaisuksi. 

Ilma-vesilämpöpumppu monipuolisilla ominaisuuksilla

Versati Nordicissa on sisäänrakennettu Wifi, jolla voi käyttää ja ohjata ilma-vesilämpöpumppua esimerkiksi puhelimesta. Kosketusnäyttö on suomenkielinen ja helppokäyttöinen.  

Laitteen käyttöveden lämmitys tuotetaan omalla energiatehokkaalla levylämmönvaihtimella. Sisäänrakennettu 9 kW:n varalla oleva sähkölämmitin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa varta vasten Versati Nordicia varten, joten vastaavaa laitetta ei saa muualta. 

Versati Nordic on saatavilla kolmessa eri teholuokassa: Versati Nordic 8, Versati Nordic 10 ja Versati Nordic 12, mikä on tulossa myöhemmin. 

Tutustu tuotteeseen tarkemmin alla olevasta linkistä, josta löydät myös esitteen ja käyttöohjeen. 

GREE Electric Appliances Inc. on maailman suurin ilmalämpöpumppujen valmistaja. Vuonna 2014 GREE lämpöpumppujen virallinen edustus Suomessa solmittiin Scanoffice Group yritysryhmään kuuluvan Scanvarm Oy Ab:n ja GREE Electric Appliances Inc:n välille. Ruotsissa GREE lämpöpumppujen virallisena edustaja toimii Scanoffice Oy:n tytäryhtiö Scanmont Ab.