Orivedelle asennettiin tammikuussa 2017 vanhaan peruskorjattuun rintamamiestaloon saksalaisen alpha innotecin maalämpölaitteisto. Vanha öljykattila korvattiin PWZSV 10 Nordic -maalämpöpumpulla ja porakaivo porattiin hiukan alle 200 metrin syvyyteen.

Käyttökokemusta on kertynyt vuosia

Kohteessa on kolme kerrosta, joiden tasaisesta lämmityksestä on nyt jo vuosia huolehtinut pitkäikäinen maalämpöpumppu. Asukkaan laskelmien mukaan hankinta on maksanut itsensä jo neljässä vuodessa takaisin. Kohteessa meni aiemmin öljyä 5500 litraa ja tällä hetkellä kokonaissähkön kulutus on ollut vuodessa noin 12 000 kWh.

Asuntoon on asennettu energiatehokkuutta ajatellen myös aurinkopaneelijärjestelmä, joka yhdistettynä edulliseen maalämpöön takaa matalat asumiskustannukset.

Scanvarmin ostetuin maalämpöpumppu

Alpha innotecin huippulaadukas PWZSV 10 Nordic -maalämpöpumppu sisäänrakennetulla käyttövesivaraajalla on Scanvarmin myydyin maalämpöpumppu. Siinä on huippuluokan energiatehokkuus ja kompaktin koon ansiosta se on sijoitettavissa useimpiin kohteisiin.

Scanoffice Group, johon Scanvarm kuuluu, huolehtii aktiivisesti jälleenmyyjiensä ammattitaidosta käytännön läheisillä koulutuksilla. Loppukuluttaja voi näin varmistua siitä, että Scanoffice Groupin laitteiden asennuksen suorittaa pätevöitynyt ammattilainen mikä puolestaan takaa maalämpöjärjestelmien toimivuuden ja kestävyyden.