Tokmannin Juuka-myymälässä palvellaan päivittäin lukuisia asiakkaita ja tiloissa työskentelee monia työntekijöitä. Tokmanni haluaa tarjota asiakkailleen miellyttävän ostokokemuksen ja haluaa työnantajana huolehtia työntekijöidensä jaksamisesta.

Myymälässä kärsittiin ajoittain kuumuudesta, joten sinne haluttiin tehokas jäähdytysratkaisu. Tavoitteena oli parantaa asiakkaiden ja henkilökunnan mukavuutta.

Jäähdytysratkaisuksi valittiin tehokas kokonaisuus. Myymälän käytäville valittiin kaksi kappaletta GREE:n sivulta puhaltavia kattokasetteja. Niiden avulla tavoiteltiin optimaalista jäähdytystä ja sitä kautta mukavuutta asiakkaille.

Kassalle asennettiin yksi GREE-kattokasetti takaamaan miellyttävän työympäristön kassahenkilökunnalle. Kattokasetti viilentää suuren tilan ilman vetoa, koska kattoon asennettu sisäyksikkö jakaa viilennetyn ilman tasaisesti neljälle sivulle.

Taka- ja varastohuoneeseen valittiin yksi GREE Bora -huoneilmajäähdytin. Sen tarkoituksena oli tuoda työskentelymukavuutta henkilökunnalle niissä tiloissa. Huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman.

Näiden GREE-jäähdytysratkaisujen ansiosta Tokmanni Juuka pystyy tarjoamaan optimaalisen sisäilman laadun ja mukavuuden sekä asiakkaille että henkilökunnalle.