Koli24 vuokraa erilaisia mökkejä ja huviloita Kolilla. Juuan Kannaksenkylällä sijaitsevat vuokrahuvilat Villa Kannas 1 ja Villa Kannas 2 ovat vain 100 metrin päässä toisistaan. Luksushuvilat rakennettiin vuonna 2021 ja ne ovat 130 neliömetrin kokoisia ja tyylikkäästi sisustettuja.

Koli24 teki merkittävän päivityksen näiden huviloiden lämmitysjärjestelmiin asentamalla molempiin alpha innotec PWZSV-maalämpöpumput. Maalämpö on ylivoimaisesti edullisin lämmitystapa pitkälle tulevaisuuteen. Alpha innotec -maalämpöpumput valittiin huviloiden lämmitysjärjestelmiksi niiden kattavan ja vakioina tarjoaman etäohjauksen ansiosta.

”Alpha innotec -maalämpöpumput olivat aivan täydellinen valinta näihin vuokrahuviloihin. Huviloiden omistaja pystyy nyt vaikuttamaan energiankulutukseen kätevästi, vaikka älypuhelimellaan,” jälleenmyyjä Juuan LVI:n Kalle Villman sanoo.

Alpha innotec -maalämpöpumput tarjoavat korkean energiatehokkuuden, mikä on erityisen tärkeää huviloissa, jotka ovat käytössä ympäri vuoden.

Maalämpöpumppu on tehokkain, ympäristöystävällisin ja pitkäikäisin ratkaisu kodin tai kiinteistön lämmittämiseen. Se säästää jopa 80 % energiakustannuksissa verrattuna jopa perinteisesti edullisiin lämmitysjärjestelmiin, kuten sähkölämmitykseen.

Jälleenmyyjä Juuan LVI varmisti, että maalämpöpumput asennettiin oikein ja toimivat tehokkaasti.