SOG-rahoituksen viileä maksuaikatarjous 1.6.-31.8.☀️

Rahoita hankintasi ja siirrä eräpäivää halutessasi 3 kk eteenpäin – täysin kuluitta ja koroitta!

Unelmoitko alhaisemmista asumiskustannuksista, miellyttävästä lämmöstä ja ympäristöystävällisestä energianlähteestä, mutta suuren energiaparannuksen tekeminen kotiisi tuntuu taloudellisesti haastavalta?

SOG-rahoituksen avulla voit toteuttaa nämä parannukset heti ilman alkupääoman tarvetta, sillä tarjoamme mahdollisuuden kolmen kuukauden kuluttomaan ja korottomaan eräpäivän siirtoon kaikille 31.8.2024 mennessä hyväksytyille rahoitushakemuksille. Tämä tarkoittaa, että voit vasta syksyllä maksaa velan kokonaan pois tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti.

Asentamasi lämpöpumppu alkaa säästää energiaa heti lämmityskaudella, mahdollistaen lainan lyhennyksen energialaskujen pienentyessä. Joustavaa maksutapaa voi käyttää kaikkiin Scanvarm Oy Ab:n tuotteisiin ja palveluihin.

Rahoitusta on saatavilla 2 500–50 000 euron investointeihin. Rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin 2 500 €.

Voit laskea mahdollisen tulevan säästösi helposti lämpöpumppulaskurilla.

SOG-rahoituksen myöntää OP yrityspankki Oyj. Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille. Jälleenmyyjäsi auttaa sinua tarvittaessa rahoituksen hakemisessa.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €
  • Eräpäivänsiirtokampanjan aikana 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois tai jatkaa maksusuunnitelman mukaisesti
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 10,64 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,45 % 04/24), perustamismaksu O € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 778,78 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 92 kk. Luoton myöntää OPYrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.