Gree Shiny 3.5kW siirrettävä ilmanjäähdytin

Vuoden 2019 uutuus Gree Shiny 3,5kW siirrettävä ilmastointilaite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

Gree Shiny siirrettävä ilmastointilaite

Gree Shiny 3,5kW siirrettävä ilmastointilaite on maailman suurimman ilmastointilaitteiden valmistajan GREE:n tuote. Tämä astetta tehokkaampi laite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely sopii erinomaisesti virtaviivaiseen skandinaaviseen sisustukseen. Säädettävien ilmaohjaimien ansiosta puhallus on helposti suunnattavissa sinne mihin viileätä ilmaa tarvitaan. Laitteen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta helpon käyttää.

Kun suunnittelet siirrettävän ilmastointilaitteen hankintaa, kiinnitä huomiota eri mallivaihtoehtojen teholukemiin. Huomaat, että useimmat tavarataloissa ja marketeissa myytävät mallit jäävät suorituskyvyssään kauas Gree Shinyn taakse. Shinyn jäähdytysteho on 3,52 kW (12 000 btu) ja energialuokka A.

Ilmastointilaite jäähdytää ilman raikkaan viileäksi

Tekniset tiedot

  • Malli: Shiny 3.5kW
  • Jännite, vaihe / taajuus: 220-240 V, 1/50 Hz
  • Jäähdytysteho: 3520 W (12 000 btu)
  • Ilmavirta: 300-360 m3/h
  • Mitat (l x k x s): 390 x 820 x 405 mm
  • Paino: 39 kg
  • Äänenpaine max. (1 m päästä): 49-53 dB(A)
  • EER luokka: A
  • Kylmäaine R410a (GWP 2088): 0,79 kg

Katso myös kiinteästi asennettavat ilmastointilaitteet

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko