Gree GMV 5E -VRF-järjestelmä

Gree GMV 5E on VRF-jäähdytysjärjestelmä suurten ja keskisuurten tilojen tarpeisiin. Laitteistossa on vain yksi tehokas ulkoyksikkö, joka jakaa jäähdytystehonsa jopa kymmenille sisäyksiköille. Järjestelmä sovittaa automaattisesti tehonsa kiinteistön kulloisenkin tarpeen mukaan.

GREE Mini -VRF-järjestelmä

GREE Mini -VRF-järjestelmässä on täysin samat toiminnot kuin isoissa VRF-järjestelmissä. Sen ulkoyksikkö on vain pienempi ja jäähdytystehoa vähemmän (16 kW). (Katso tarkemmat tiedot alla olevasta esitteestämme.)

Laitteisto soveltuu mainiosti pienempiin toimistoihin tai varastotiloihin, joissa tarvitaan 3–9 sisäyksikköä. Näin saadaan tasainen ja miellyttävä viilennys myös näihin tiloihin.

Gree Mini-VRF sisäyksiköt ja ulkoyksikkö
Gree GMV5 VRF-järjestelmän seinämalli sisäyksikkö

Monta sisäyksikköä eri tarkoituksiin

Laitteiston sisäyksiköt voivat sijaita rakennuksen yksittäisissä huoneissa, neuvottelutiloissa tai vaikkapa avokonttoreissa. VRF-järjestelmät ovat suosittuja erityisesti toimistorakennusten, liiketilojen, hotellien ja kauppakeskusten viilentäjinä.

Energian säästöä

Kaikki Green VRF-tuotteet perustuvat energiaa säästävään invertteritekniikkaan.

Laitteiston ulkoyksikkö voidaan sijoittaa vaikka rakennuksen katolle tai takapihalle, ja yksiköiden välisillä putkistoilla sisäyksiköt voivat sijaita eri osissa rakennusta. Kylmäaineputkien asennus on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa kuin vedenjäähdyttimen tarvitsemat vesiputkistot eristystöineen.

Energiansäästö
Gree_VRF-järjestelmä-havainnekuva

Valitse seinä- tai kattokasettimalleista

Varastomallistomme käsittää kolme teholuokkaa, 16 kW, 28 kW ja 45 kW, jotka soveltuvat jäähdytyksen lisäksi myös lämmitykseen. Sisäyksiköiden valikoima koostuu yhteensä seitsemästä seinä- ja kattokasettimallista. Tarkemmat tekniset tiedot löydätte esitteestä. Voitte myös tutustua referenssikohteisiimme.

Vastaamme mielellämme VRF-tuotteita koskeviin lisäkysymyksiinne! Voitte jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa meihin suoraan yhteyttä puhelimitse 09 290 2240 (klo 8–16) tai sähköpostilla info@scanvarm.fi.

Lisää tuotteita

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko