Hoiax-puskurivaraaja-110L-scanvarm

Hoiax puskurivaraaja 110L New

Hoiax puskurivaraaja 110L New on suunniteltu erityisesti lämpöpumppujärjestelmiä varten. Hoiax varaajan avulla lämpöpumpun käyntikatkot vähenevät, joka parantaa lämpöpumpun hyötysuhdetta ja käyttöikää.

Hoiax 110 L New

Hoiax puskurivaraaja 110L New on suunniteltu erityisesti lämpöpumppujärjestelmiä varten. Hoiax varaajan avulla lämpöpumpun käyntikatkot vähenevät, joka parantaa lämpöpumpun hyötysuhdetta ja käyttöikää. Kaikki yhteet sijaitsevat varaajan päällä, joka helpottaa asennustöitä. Varaajan eriste on valmistettu korkealaatuisesta palonsuojakäsitellystä polyuretaanivaahdosta, joka ei sisällä lainkaan ympäristölle haitallisia freoneita. Varaajan tankki on valmistettu 1,4521 niobium-titaani-teräksestä, joka takaa erittäin tehokkaan suojan ruostumista vastaan.

  • Materiaali: Rosteria
  • Yhteet päällä: 4 x 28mm, meno-paluu, 22mm ilmausyhde, 12mm anturitasku
  • Paino: 30 kg
  • Mitat: 450 x 464 x 1235 mm
  • Energialuokka: A

Mukana seinäasennusrauta ja säätöjalat (3kpl). Yksi virtausputki lämmönlataukseen. Kaksi pohjalle menevää paluuputkea.

Huom. Varaaja-anturi ei kuulu toimitussisältöön.

Lisävarusteet

  • alpha innotec FSW-anturi, NTC, varaajaan

Lisää tuotteita

Liitteet

Hoiax logo

Norjan vanhin vedenlämmittimien ja varaajien valmistaja

Høiax on Norjan vanhin vedenlämmittimien ja varaajien valmistaja, joka on perustettu 1927. Varaajat on valmistettu lähes täysin robottien avulla ja niissä on materiaalina käytetty laadukasta 1,4521 niobium-titaani-terästä.

Scanvarm maahantuo Høiaxin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja puskurivaraajia. Niiden innovatiiviset ominaisuudet mahdollistavat nopean ja joustavan asennuksen.

Valikko
Valikko