Ilmastointilaite viilentää tehokkaasti
kodin ja toimiston

Harkitsetko ilmastointilaitteen hankintaa? Valitse sinulle sopiva, joko kiinteä tai siirrettävä ilmanjäähdytin kerrostaloon, omakotitaloon, toimistoon, suurempaan kiinteistöön tai vaikka matkailuautoon. Tutustu malleihimme ja pyydä tarjous!
Näytä kaikki tuotteet Pieniin kiinteistöihin Isoihin kiinteistöihin

Fairy -ilmalämpöpumppu

Uutuus

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille uutuuden: Fairy-ilmalämpöpumpun. Fairy on kaunis, siro ja tehoka...

Amber -ilmalämpöpumppu

Suosittu

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden Amber-ilmalämpöpumpun. Gree Amber -ilmalämpöpump...

Gree Bora -ilmanjäähdytin

Uutuus

Tehokas Gree Bora -huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman. Plasmasuodatin poistaa epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasi...

Gree Shiny 3.5kW siirrettävä ilmanjäähdytin

Vuoden 2019 uutuus Gree Shiny 3,5kW siirrettävä ilmastointilaite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

U-Match sivulta puhaltava ilmalämpöpumppu

Gree U-Match -sarjan kattoon asennettavat sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi niin toimistotilat, ravinto...

U-Match kattokasetti -ilmalämpöpumppu

Gree U-Match sarjan kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat, kokoustilat ja vastaava...

Fresh Wind -ilmalämpöpumppu

Gree Fresh Wind on lattialla seisova ”tornimallinen” ilmalämpöpumppu. Fresh Wind viilentää sekä lämmittää tilat, joissa tehontarve on suu...

Shark -ilmastointilaite

Uutuus

Gree Shark – Virkistävä ajoneuvojen ilmastointilaite. Tyylikäs Shark ilmastointilaite viilentää tehokkaasti suurenkin matkailuauton...

Gree GMV 5E -VRF-järjestelmä

Gree GMV 5E on VRF-jäähdytysjärjestelmä suurten ja keskisuurten tilojen tarpeisiin. Laitteistossa on vain yksi tehokas ulkoyksikkö, joka ...

Jälleenmyyjämme auttavat sinua sopivan mallin valinnassa

Ota nyt yhteyttä sinua lähimpään ilmanjäähdyttimien jälleenmyyjään ja pyydä tarjous, jotta ehdit viilentämään kotisi ja työtilasi ennen kesän helteitä!

Etsi jälleenmyyjä

tai

  Yhteydenottopyyntö


  Tarkista jäähdytyslaitteen teho ennen ostopäätöstä

  Kun suunnittelet ilmanjäähdyttimen hankintaa, vertaa eri mallivaihtojen energiateholukemia. Niissä on merkittäviä eroja. Teho voidaan ilmaista joko kilowatteina tai btu-lukuna (British thermal unit). 9000 btu on noin 2.5 kW, ja 12000 btu:ta vastaa noin 3.5 kW:a.

  Ilmastointilaitteemme ovat markkinoiden tehokkaimpia. Esimerkiksi siirrettävän Gree Shinyn jäähdytysteho on 12 000 btu (3,5 kW), kun useimmissa marketeissa myytävissä siirrettävissä jäähdytyslaitteissa tehoa on 3000–8000 btu:ta.

  Energiataloudellisin vaihtoehto on ilmalämpöpumppu, joka on kiinteä osa rakennuksen ympärivuotista lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää. Esimerkiksi uutuustuotteemme Gree Amber sekä viilentää että lämmittää tehokkaasti, ja sen energiatehokkuusluokka on paras mahdollinen A++.

  Gree-ilmanjäähdytin on ekologinen valinta

  Käytämme kaikissa ilmastointilaitteissamme ympäristöystävällistä kylmäainetta.

  R32-kylmäaine kuormittaa ympäristöä ja tuottaa kasvihuonepäästöjä kolme kertaa vähemmän kuin perinteinen R410A-kylmäaine. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

  Ilmalämppua voit käyttää paitsi viilennykseen, myös lämmitykseen ympäri vuoden. Ilmalämpöpumpun avulla lämmityskustannuksesi pienenevät jopa 40 prosenttia. Myös luonto kiittää, kun energiankulutus vähenee.

  Ilmastointilaite voi olla myös kaunis

  Oletko etsinyt ilmanviilennintä, joka sopii myös sisustukseen? Ilmastointilaitteidemme valmistaja Gree on satsannut erityisesti niiden muotoiluun. Voit valita joko seinään, kattoon tai lattialle kiinnitettävän ilmalämpöpumpun tai siirrettävän ilmastointilaitteen.

  Erityisesti viilennykseen suunnitellun Gree Bora -ilmastointilaitteen sisäyksikkö on tyylikäs ja puhtaanvalkoinen, minkä ansiosta se sopii niin kotiin kuin toimistoon.

  Siirrettävä ilmastointilaite Gree Shiny on puolestaan tyylikkäästi muotoiltu ja korkealaatuisesti viimeistelty. Selkeän ohjauspaneelin ja kaukosäätimen ansiosta sitä on myös helppo käyttää.

  VRF-jäähdytysjärjestelmä suurten ja keskisuurten tilojen viilennykseen

  Suuremmat kiinteistöt tai liiketilat on järkevämpää jäähdyttää VRF-järjestelmällä, jossa yhteen tai useampaan ulkoyksikköön liitetään jopa kymmeniä sisäyksiköitä kylmäaineputkien välityksellä. VRF sopii erityisen hyvin suurten ja keskisuurten toimistorakennusten viilentämiseen.

  Gree logo

  Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

  Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä 14 tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

  Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

  Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group -yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

  Valikko
  Valikko