Löydä suureen kiinteistöön sopivin ratkaisu

  1. Etusivu
  2. Tuoteryhmät
  3. Löydä suureen kiinteistöön sopivin ratkaisu

Isojen kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin tehdään aina projektikohtainen tarjous. Jälleenmyyjiemme tukena näiden projektien tarjoamisessa ja hallinnassa on nelihenkinen kiinteistölämpöpumppuosastomme.

Voit lähettää yhteydenottopyynnön kiinteistölämpöpumppuosastollemme tästä linkistä.

VRF-jäähdytysjärjestelmä suurten tilojen viilennykseen

VRF sopii erityisen hyvin suurien tilojen, kuten kokonaisten kauppakeskusten, viilentämiseen. Jokainen VRF-järjestelmä räätälöidään sopimaan juuri siihen kiinteistöön, mihin järjestelmä asennetaan.

VRF-järjestelmässä yhteen tai useampaan ulkoyksikköön liitetään jopa kymmeniä sisäyksiköitä kylmäaineputkien välityksellä. Asennus on helppoa, nopeaa ja edullista verrattuna esimerkiksi vesikiertoiseen jäähdytysjärjestelmään.

Scanvarm myy laadukkaita Green valmistamia VRF-jäähdytinjärjestelmiä.

Maalämpöpumput kiinteistöihin

Maalämpöpumppu soveltuu kaikkiin kiinteistöihin ja oikein tehty järjestelmäratkaisu on hyvin pitkäikäinen investointi.

Kiinteistömaalämpöpumppukohteita ovat esimerkiksi kerrostalot, rivitalot, toimitilakiinteistöt, teollisuushallit, logistiikkarakennukset, liiketilat, kirkot ja oikeastaan kaiken tyyppiset suuremmat kiinteistöt mukaan lukien mm. uimahallit ja liikuntakeskukset.

Laitteisto voidaan ottaa käyttöön yhtä lailla uusissa rakennuksissa tai vanhemmissa kiinteistöissä, jossa halutaan siirtyä nykyaikaiseen energiapihiin lämmitysmuotoon.

Valikko