Löydä oikeat tuotteet pienille kiinteistöille

  1. Etusivu
  2. Tuoteryhmät
  3. Löydä oikeat tuotteet pienille kiinteistöille

Lämpöpumpulla voidaan alentaa lämmityksen kustannuksia. Ilmalämpöpumpulla on mahdollista alentaa lämmityskustannuksia jopa 40% varsin maltillisella investoinnilla. Kun haluat lämmittää mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen, maalämpöpumppu on oikea ratkaisu. Maalämpöpumppu käyttää hyväksi maahan sitoutunutta auringon energiaa ja sen avulla voidaan säästää lämmityskuluissa jopa 80% verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Maalämpöpumppu voi toimia myös kodin päälämmönlähteenä.

Lämpöpumpulla on mahdollista lisätä asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää kesällä asunnon viilennykseen ja myös käyttöveden tuottaminen onnistuu lämpöpumpputeknologialla. Käyttövesilämpöpumppu hyödyntää ilmalämpöpumpuissa hyväksi ja tehokkaaksi todettua tekniikkaa, mutta lämpö siirretään käyttöveteen sen sijaan että se lämmittäisi taloa.

Asunnon koko vaikuttaa myös lämpöpumpun valintaan. Ilmalämpöpumpuissa laitteen teho kannattaa valita asunnon kokoon sopivaksi. Myös maalämpöpumput soveltuvat nykyään pienempiin taloihin.

Miten valita paras ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppua valitessa tulee ottaa huomioon asunnon koko ja lämmön tarve. Myös asunnon pohjapiirustus ja nykyinen lämmitysjärjestelmä vaikuttavat valintaan. Hyvin usein on suositeltavaa, että asiakas pyytää asennusliikkeen paikan päälle katsomaan, mikä on juuri kyseiseen asuntoon paras ilmalämpöpumppu ja mihin se tulisi sijoittaa asunnossa suurimman mahdollisen hyödyn saamiseksi.

Miten valita paras maalämpöpumppu?

Maalämpöpumppu on pitkäaikainen investointi. Tämä on hyvä huomioida valittaessa maalämpöpumppua kiinteistöön. Saneerauskohteissa on maalämpöpumppu hyvä mitoittaa sekä vanhan lämmitysjärjestelmän kulutuksen että kiinteistön mukaan. Jokainen kohde on erilainen joten myös järjestelmäratkaisu voi vaihdella kohteen mukaan.

Valikko