Lämpöpumppujen maahantuoja ja tukkuliike

Scanvarm on perustettu joulukuussa 2013. Yhtiön liikevaihto on kasvanut tasaisesti viime vuosina: vuonna 2015 liikevaihto oli 3,5 miljoonaa euroa, kasvaen vuonna 2016 noin 4,4 miljoonaan, vuonna 2017 noin 4,7 miljoonaan euroon, ja vuonna 2018 noin 6,4 miljoonaan euroon. Tärkeimmät edustuksemme ovat saksalainen Alpha innotec ja kiinalainen Gree Electric Appliances.
Scanoffice Group logo

Scanoffice Group (SOG)

Scanoffice Group muodostuu neljästä yrityksestä. Suomen markkinoilla alan jälleenmyyjiä palvelevat maahantuonti- ja tukkuliikkeet Scanoffice Oy ja Oy Scanvarm Ab.

Scanofficen tytäryhtiö Ruotsin Göteborgissa toimii vastaavasti Ruotsissa. Uusin yritys Scanoffice Groupissa on SOG Kiinteistöyhtiö Oy, joka rakennutti vuoden 2017 keväällä käyttöönotetun toimitalon yritysryhmän Suomen yritysten käyttöön.

Scanoffice Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2020 noin 60 miljoonaa euroa, ja se työllistää 60 alan ammattilaista.

Pyydä lämpöpumpuista ratkaisuehdotus!

Kotitaloudet

Pyydä lämpökatselmus ja ratkaisuehdotus

Pyydä lähintä Scanvarm-jälleenmyyjää tekemään lämpökatselmus ja ratkaisuehdotus kiinteistöösi täyttämällä alla oleva lomake.

Voit myös olla suoraan yhteydessä lähelläsi sijaitsevaan jälleenmyyjäämme. Jälleenmyyjä pystyy palvelemaan sinua kaikissa laitteen valintaan, asennukseen, asennuspaikkaan, hintoihin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

  Olen kiinnostunut

  Suuret kiinteistöt

  Jätä yhteydenottopyyntö suuriin kiinteistöihin erikoistuneelle tiimillemme

   Tarvitsetko apua laitteen käytössä, huollossa tai takuukorjauksessa?

   Ensijaisesti ota yhteyttä laitteen myyneeseen jälleenmyyjäämme, hän auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi.

   Alla olevasta linkistä saat helposti yhteyden alueesi lähimpään jälleenmyyjään. Samasta linkistä löydät myös valtuutetut huoltoliikkeet, jotka auttavat huolto- ja korjaustoimenpiteissä niin takuuaikana kuin sen jälkeenkin.

   Scanvarm Oy Ab

   Palvelemme arkisin kello 8 – 16

   Posti- ja käyntiosoite

   Juvanmalmintie 11
   02970 Espoo

   tai etunimi.sukunimi@scanvarm.fi

   Verkkolaskuosoitetietomme ovat seuraavat:

   Scanvarm Oy Ab

   Y-tunnus 2588621-5

   Verkkolaskuosoite: 003725886215

   Välittäjä: Maventa Oy

   Välittäjätunnus: 003721291126

   Haluatko jälleenmyyjäksi?

   Hyvä jälleenmyyjäverkosto on tärkeä osa Scanvarmin toimintaa. Edellytämme kaikilta jälleenmyyjiltämme asianmukaisia pätevyysvaatimuksia (sähköpätevyys sekä kylmäaineluvat), tinkimätöntä alan asiantuntemusta sekä luonnollisesti panostusta hyvään asiakaspalveluun.

   Tarjoamme laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, painottaen myös tuotteiden ja varaosien hyvää ja nopeaa saatavuutta. Jälleenmyyjämme saavat meiltä erittäin hyvän teknisen tuen sekä valmiit myynti- ja markkinointimateriaalit kaikkien edustamiensa tuotteiden osalta.

   Jos olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksemme, lähetä sähköpostia Terho Jousimiehelle.

   Valikko