Hoivakodin ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät

“Asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvointi oli etusijalla hankintaa miettiessä”, toteaa Valkokulta Oy:n Toimitusjohtaja Riikka Salakari.

  • Rivitalo kokonaisuus.
  • Kohteeseen asennettiin 4 kpl Gree Amber 25:sia.
  • Laitteisto uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella.
  • Päälämmitys hoidetaan kaukolämmön avulla.

Hoivakodin asukkaiden käyttöön asennettiin Pirkanmaan Automaatiokeskuksen Melo Oy:n toimesta 4 kpl Gree Amber 25 ilmalämpöpumppua hoitamaan yleisten tilojen viilennys, sekä tasaamaan lämmitystä.

Valkokullan päivätoiminta voidaan nyt toimittaa miellyttävässä lämpötilassa, eikä kesän helteetkään haittaa ja asukkaiden hyvinvointi on nostettu etusijalle, hoitajista puhumattakaan.
Laitteet asennettiin syksyllä 2018 vastavalmistuneen remontin jälkeen vastaamaan tämän päivän määräyksiä.

Hoivapalvelu Valkokulta Oy:n Ylöjärven toimipiste käsittää neljä pienrivitaloa, joiden yleisiin tiloihin ilmalämpöpumput asennettiin. Kohteen päälämmitys hoidetaan kaukolämmön avulla.

Hoivapalvelu Valkokulta Oy on pirkanmaalainen vuonna 2011 perustettu kotihoitoa ja asumispalveluita tarjoava perheyritys. Valkokullan päivätoiminta tarjoaa asiakkailleen virkistävää ja ilahduttavaa yhdessäoloa tuttujen hoitajien ja seniorikavereiden parissa. Päivätoiminnan arki sisältää yhteisiä aktiviteettejä, voimistelua, ruokailua ja yksilöllisten tarpeiden mukaan myös rauhallisia lepohetkiä.

Myynnin ja asennuksen hoiti Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy

Kaksi seinämallista ja yksi lattiamallinen ilmalämpöpumppu, kaikki valkoisia sisäyksiköitä

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla säästät lämmityskuluista jopa 40 prosenttia. Kesällä ilmalämpöpumppua voit käyttää myös viilennykseen.

Valikko