Ilmalämpöpumppu Fitbox liikuntakeskus, Akaa

Liikuntakeskus Fitbox Akaa viilennystä ilmalämpöpumpulla, maahantuoja Scanvarm
Ilmalämpöpumppujen myötä tiloissa on tasaisempi lämpö ja ilma ei ole seisovaa. Kesäaikaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kehittäminen ja fyysisen kunnon parantaminen voidaan toteuttaa viileissä olosuhteissa.
Fitbox liikuntakeskuksen vetäjät

Akaassa sijaitsevaan Fitbox liikuntakeskukseen asennettiin tehokkaat Gree Amber 50- sarjalaiset hoitamaan liikuntatilojen ”ilmatila” (lämmitys sekä viilennys). Rakennus on alkujaan rakennettu 1930 luvulla ja lisäsiipi on rakennettu 1960 luvulla. Liikuntakeskuskäyttöön tila saneerattiin 2019 ja avajaiset tiloissa pidettiin tammikuussa 2020.

Kohteen päälämmitys hoidetaan maalämmön avulla ja ilmalämpöpumput tuovat lisätukea vanhan rakennuksen lämpötilavaihteluihin, sekä hoidetaan tilojen viilennys ryhmäliikuntatuntien aikana kesähelteitä unohtamatta.

Laitteistot asennettiin kuntopyöräsaliin, ryhmäliikuntatilaan, crosstraining, paini sekä ilmajoogasaliin. Yhteensä kohteeseen asennettiin 7 kpl Gree Amber 50- sarjalaisia ja yksi kappale Gree Amber 35:n kahvilatilaan.

  • Kuntosali 2 kpl Gree Amber 50
  • Crosstraining 2 kpl Gree Amber 50
  • Kuntopyöräsali 1 kpl Gree Amber 50
  • Painitila1 kpl Gree Amber 50
  • Ilmajoogatila 1 kpl Gree Amber 50
  • Kahvila 1 kpl Gree Amber 35

 Kohteen myynnin ja asennuksen hoiti Lämpöpumppupalvelu Porttikivi Oyaki@porttikivi.fi

Fitbox

 ”Tarjoamme laajan kattauksen mukaansatempaavia ryhmäliikuntatunteja, elämyksellistä sisäpyöräilyä, tehokkaita crosstraining- tunteja sekä monipuoliset kuntosalipalvelut ammattitaitoisia personal trainereita unohtamatta” info@fitboxakaa.fi

Valikko