Alpha Innotec SWC alterra maalämpöpumppu

Alpha innotec SW alterra Plus

SW alterra Plus-sarjan maalämpöpumput (22,35-29,60kW)

SW alterra Plus-sarjan maalämpöpumput (22,35-29,60kW)

Huippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta! Mitä muuta saisi olla?

alpha innotec maalämpöpumpun luxtronik-ohjain

Saksalaisia, alpha innotecin SW alterra Plus-sarjan pumppuja on saatavilla 22,35kW:sta 29,60kW asti. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu säädettävä liuospumppu ja sitä voidaan varustaa kohteen mukaan vaihtoventtiilillä, latauspumpulla ja erilaisilla varaajilla. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 678 x 1500 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli.

alpha-innotec-create-a-better-climate-logo-scanvarm

Muita tuotteita

alpha-innotec-maahantuoja-scanvarm

Alpha innotec on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista

Alpha innotecin maalämpöpumput valmistetaan Saksassa, Kasendorfissa. AIT Deutshland GmbH on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista ja sillä on maailman laajin maalämpöpumppujen tuoteperhe.

Alpha innotecin tuotemerkillä on sekä on-off- että invertteriohjattuja maalämpöpumppuja. Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnetaan V-line merkinnästä. Alpha innotecilla on markkinoiden laajin invertteriohjattujen maalämpöpumppujen sarja.

Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on monia ominaisuuksia joista muut voivat vain haaveilla, kuten aurinkosähkö- ja älykkään sähköverkon valmius.

Valikko
Valikko