Mitat 1400mm x 1847mm x 865mm
Aurinkosähkövalmius ja liitettävissä Modbus- tai BACnet- kiinteistöautomaatiojärjestelmiin
4 teholuokkaa 70kW – 107,5kW
Monipumppukytkennällä jopa 430kW yhteisteho
alpha innotec alterra swp2

Saksalaisia, Alpha innotecin SWP 2-sarja pumppuja on saatavilla 70kW:sta aina 107,5kW asti. Laite sisältää kaksi kompressoria. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.0 joka on aina vakiona liitettävissä kattavaan etähallintaan, AlphaWebiin.

SWP 2-sarjan pumput voidaan liittää myös Modbus- tai BACnet- kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Laite varustetaan kohdekohtaisesti mitoitetuilla liuos- ja latauspumpuilla, aina tarpeen mukaan. Lämpöpumput varustetaan kohdekohtaisilla varaajilla.

Luxtronik 2.0 osaa hallita mm. lisälämmönohjauksia, sekoitusventtiilien ohjauksia ja tarvittaessa jopa aurin- kokeräinjärjestelmän ohjauksen. Lisäksi, SWP 2-sarjan pumput ovat aurinkosähkövalmiita (PV ready).

Mallista riippuen, SWP 2-sarjan pumput tuottavat jopa 65°C menovettä. Yhdistämällä useampia SWP 2-sarjan pumppuja monipumppukytkentään, päästään jopa 430kW yhteistehoon.

Monipumppukytkennässä Luxtronik 2.0 jaksottaa kompressoreiden käyntiaikoja ja käynnistyskertoja. Tehon- tarpeen mukaan, kompressoreita käynnistetään ja sammutetaan automaattisesti.

Ominaisuudet
Tekniset tiedot
Usein kysyttyä