Alpha innotec SWCV alterra Inverter

SWCV alterra Inverter-sarjan maalämpöpumput (1,5-17kW)

SWCV alterra Inverter-sarjan maalämpöpumput (1,5-17kW)

Huippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, invertteritekniikka äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta! Mitä muuta saisi olla?

Saksalaisia, alpha innotecin SWCV alterra Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla kolmea mallia, 1,25-5,95kW, 2,48-13,56kW ja 3,2-17,20kW. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 6 tai 9kW läpivirtausvastus ja säädettävät liuos- ja latauspumput. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 665 x 1500 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli. Invertteritekniikka takaa tasaisen lämmöntuoton ja tehon aina kulloisenkin tarpeen mukaisesti niin lämmitykseen kuin käyttöveteenkin.

Invertteri-maalämpöpumppu käy aina sopivilla kierroksilla!

Lisää tuotteita

Invertteriohjaus säästää lämmityskustannuksissa ja pidentää järjestelmän käyttöikää

Invertteriohjattu maalämpöpumppu säätää tehoa portaattomasti aina tarpeen mukaan.

Invertteriohjauksen avulla saavutat hyvän energiatehokkuuden sekä tasaisemman lämmityksen. Pienen käynnistysvirran takia invertteriohjaus sopii kiinteistöihin, joissa korkea käynnistysvirta saattaa aiheuttaa häiriöitä tai sähkön suhteen on rajoituksia.

Säästät, kun laitteen käyttöikä pitenee, etkä tarvitse lämmityspuolen vesivaraajaa.

alpha innotec V-line logo

Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnistat V-line merkinnästä

alpha-innotec-maahantuoja-scanvarm

Alpha innotec on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista

Alpha innotecin maalämpöpumput valmistetaan Saksassa, Kasendorfissa. AIT Deutshland GmbH on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista ja sillä on maailman laajin maalämpöpumppujen tuoteperhe.

Alpha innotecin tuotemerkillä on sekä on-off- että invertteriohjattuja maalämpöpumppuja. Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnetaan V-line merkinnästä. Alpha innotecilla on markkinoiden laajin invertteriohjattujen maalämpöpumppujen sarja.

Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on monia ominaisuuksia joista muut voivat vain haaveilla, kuten aurinkosähkö- ja älykkään sähköverkon valmius.

Valikko
Valikko