Gree Console ilmalämpöpumppu

Gree Console

Gree Console on tyylikäs, seinää vasten ja lattianrajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se sopii kaikkiin tiloihin, myös toimistoihin ja tiloihin, joissa ilmalämpöpumpun asennus katonrajaan ei onnistu.

Voit nauttia mukavan lämpimästä ja vedottomasta ilmasta, koska patterin korkeudelle asennettu laite puhaltaa lämmintä ilmaa juuri sille korkeudelle, jossa oleskellaan. Lisäksi se on helppo käyttää ja puhdistaa. Tyylikäs, valkoinen sisäyksikkö sopii kauniisti yhteen muun sisustuksesi kanssa.

Laitteen toimintaperiaate

Gree Console -ilmalämpöpumppu on tyylikäs, seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitin/viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta. Näin lämmön jakautuminen saadaan optimoitua tasaiseksi.

Viilennystoiminnolla viileä ilma ohjataan luonnollisesti pelkästään viistosti ylös, josta viilennetty ilma laskeutuessaan on jo sekoittunut huonetilan lämpimään ilmamassaan. Näin ilma tuntuu miellyttävän sopivalta iholla.

Gree Console ilmalämpöpumppu huoneessa

Tyylikäs lattiamallin lämmitin ja viilennyslaite

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on kauniisti muotoiltu ja väriltään valkoinen, joten se soveltuu huomaamattomasti Pohjolan vaaleisiin olohuoneisiin. Laitetta ohjataan helppokäyttöisellä ja tyylikkäällä kaukosäätimellä.

Gree Console soveltuu erinomaisesti myös toimistotilojen viilentimeksi.

Helppo asentaa haastaviinkiin kohteisiin

Gree Console -ilmalämpöpumppu soveltuu sellaisiinkiin kohteisiin, joissa ilmalämpöpumpun asennus katon rajaan osoittautuu haasteelliseksi. Patterin korkeudelle asennettava ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa juuri sille korkeudelle, jossa oleskellaan, tuoden lämmön tunteen vedottomasti.

Laite on myös helppo puhdistaa. Ei turhia nousuja jakkaralle, kun vaihdetaan suodatin tai imuroidaan pölyjä sisäyksiköstä.

Sohvalla istuva nainen nauttii raikkaasta ilmasta

Lisää ilmalämpöpumppuja

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko