Gree-kaksoissplit-multisplit-free-match-sisäyksikkö-ilmalämpöpumppu-lämpöpumppu-scanvarm

Gree Kaksois-Split -ilmalämpöpumppu

Gree Free Match 2+1 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen ilmanjäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Gree Free Match 2+1 kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumpun valmistus päättynyt. Tuote loppu maahantuojan varastosta. Tutustu uuteen R32 multisplit ilmalämpöpumppuun alla olevasta linkistä.

Kaksi sisäyksikköä

Gree Free Match 2+1 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen ilmanjäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana GREE:n suuret tuotantosarjat mahdollistavat huippulaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hankintahintaan.

Gree Free Match ilmalämpöpumppu perhe
Ilmanjäähdytys työhuoneeseen

Hiljaiset sisäyksiköt kotiin ja toimistoihin

Laitteiston tyylikkäät, puhtaanvalkoiset sisäyksiköt soveltuvat niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaisia ja huomaamattomia sisäyksiköitä ohjaat helppokäyttöisillä kaukosäätimillä. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Erinomainen lämpötilakerroin takaa energiapihin toiminnan ja maapallokin kiittää pienentyneestä hiilijalanjäljestä.

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko