Poistunut tuote
Gree Hansol ilmalämpöpumppu

Gree Hansol

Gree Hansol -ilmalämpöpumpun kehittämisen lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Hansol-mallisarjassa kaikki komponentit ovat parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin.

Tätä mallia ei ole enää saatavilla

Katso tästä korvaava malli

Laadukkaat ilmalämpöpumput Pohjolan ilmasto-olosuhteisiin

Gree Electric Appliances Inc. on maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana panostanut kaiken tuotekehitysosaamisensa Gree Hansol -mallisarjan ilmalämpöpumppuihin. Tehtaan yli 70 000:sta työntekijästä 5000 henkilöä on tuotekehitysinsinöörejä, joiden tehtävänä on kehittää johtavaa ilmalämpöpumpputekniikkaa kaikenlaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja kaikkiin maanosiin.

Gree Hansol -ilmalämpöpumpun kehittämisen lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Hansol-mallisarjassa kaikki komponentit ovat parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin.

Nainen pellolla
olohuoneen ilma mukavaksi ilmastointilaitteella

Gree Hansol Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin

Laitteen puhtaan valkoinen ja kooltaan siro sisäyksikkö on suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä. Gree Hansol sisäyksikkö pitää tyylikkään muotonsa myös päällä asennossa koska se ei ”avaudu” käyntitilassa. Puhallusilman pyyhkäisytoiminto sekä pysty- että sivusuunnassa saa aikaan ilmann tasaisen jakautumisen koko huonetilaan. Gree Hansol takaa miellyttävän lämmön asuntoosi ympäri vuoden. Gree Hansol 25-A ja 35-A soveltuvat jopa ympärivuotiseen viilennykseen toimistojen laitetiloissa.

Ainutlaatuinen I Feel -toiminto

Minisensori kaukosäätimen sisällä tunnistaa ympäröivän lämpötilan ja välittää tiedon eteenpäin lämpöpumpulle. Laite ohjautuu tuottamaan toivotun lämpötilan juuri oleskelukorkeudelle.

Laadukas ja helppokäyttöinen kaukosäädin kätkee sisäänsä ainutlaatuisen I Feel- toiminnon, jolla näppäintä painamalla laite mittaa ja säätää huoneilman lämpötilaa kaukosäätimen alueelta, eikä katonrajasta ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Tämä toiminto yhdistettynä 1 HZ ohjaustekniikkaan saa aikaan mahdollisimman tasaisen ja miellyttävän lämpötilan juuri oleskeluvyöhykkeelläsi. Kehittynyt inverter -tekniikka mahdollistaa lämpötilan tuottoalueen 0,6 kW – 4 kW, joka takaa tasaisen miellyttävän sisälämpötilan.

Gree Hansol lämmitystoiminnolla
Gree Hansol jäähdytystoiminnolla
Gree Hansol ylläpitolämpötila

Ylläpitolämpötila-asetus

Hansol-ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila -asetukselle, jolloin laite lämmittää sisäilmaa vain noin 8 °C:n lämpötilaan. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesäasunnon peruslämpönä aikajaksoilla, kun tiloissa ei oleskella.

Ilmalämpöpumppu esilämmittää aina sisäyksikön lämmönvaihtimen, ennen kuin se käynnistää sisäyksikön puhaltimen lämmitystoiminnolla.

Tämä toiminto estää kylmän vedon, kun laite kytketään lämmitykselle tai kun kone käynnistyy automaattisesti uudelleen lämmitykselle ulkoyksikön sulatusjakson jälkeen. Laite on myös varustettu mm. takkatoiminnolla, joka siirtää takan tuottamaa lämpöä asunnossasi.

Älykäs I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto

Älykäs sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön lyhyemmät sulatusjaksot. Useimpien laitteiden sulatustoiminnot kestävät jopa 10 minuuttia ja käynnistyvät aina 50 minuutin välein. I Defrost-sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä; näin säästyy lisää energiaa ja säästytään turhilta sulatuksilta.

Gree Hansol sulatustoiminto havainnekuva
WiFi-toiminto etäohjaukseen sisäänrakennettuna Gree ilmalämpöpumppuihin

Lisää ilmalämpöpumppuja

Etähallinta

Etähallinnan avulla ohjaat laitetta helposti kotisohvalta tai vaikkapa matkoilla ollessasi.
Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko