Gree kattokasetti ilmalämpöpumppu

U-Match kattokasetti

Gree U-Match -sarjan kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat ja kokoustilat.

Kattokasetti viilentää suuren tilan ilman vetoa, koska kattoon asennettu sisäyksikkö jakaa viilennetyn ilman tasaisesti neljälle sivulle.

Laitetta ohjataan helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

U-Match kattokasetit suurempiin tiloihin

Gree U-Match -sarjan kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat, kokoustilat ja vastaavat suuret tilat. Laitteiston sisäyksikkö asennetaan kattoon, josta se jakaa viilennetyn ilman neljälle sivulle. Näin se pystyy viilentämään suurenkin tilan vedottomasti. Alas lasketussa katossa jää näkyviin vain tyylikäs valkoinen paneeli. Voit ohjata laitetta langattomasti kaukosäätimellä.

Kolme teholuokkaa

Gree-kattokasetteja on saatavilla kolme teholuokkaa: jäähdytys 5,0 kW, 7,0 kW ja 11 kW (lämmitys 5,5 kW, 8,0 kW ja 12,5 kW).

Green kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden. Mallit käyttävät ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta.

Lisää tuotteita

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko