Siirry pääsisältöön

Ensimmäistä vuottaan toimiva Scanvarm Oy Ab menestyy mainiosti

20.10.2015

Vuoden alussa toimintansa aloittanut SOG Groupiin kuuluva Scanvarm Oy Ab on löytänyt hyvin jalansijaa lämpöpumppumarkkinoilla ja saavuttanee ensimmäisenä toimintavuonna jo noin neljän miljoonan euron liikevaihdon.

Lämpöpumppujen maahantuontiin ja jakeluun erikoistunut Scanvarm Oy Ab toimii pääasiassa saksalaisen alpha innotecin laitteiden maahantuojana. Alpha innotec on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista, ja tehtaan innovatiiviset tuotteet vievät alan teknistä kehitystä jatkuvasti eteenpäin. Pientalojen lisäksi myös suurempiin kiinteistöihin sopivat maalämpöpumput tuovat merkittävän lisän Scanoffice Groupiin kuuluvan Scanvarmin tuotevalikoimaan.

Keväällä Scanvarm Oy Ab solmi merkittävän yhteistyösopimuksen maailman suurimman ilmastointilaitteita valmistavan yrityksen, Gree Electric Appliance Inc., kanssa ja tuotevalikoima laajeni kattamaan myös huoneilmajäähdyttimet ja ilmalämpöpumput. Kaikki Scanvamin valikoimaan valitut laitteet ovat tehtaan ”high end” -malleja, jotka on suunniteltu vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin.