Gree U-Match ilmalämpöpumppu

U-Match sivulta puhaltava

Gree U-Match -sarjan kattoon asennettavat sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi niin toimistotilat, ravintolat, kokoustilat kuin muut vastaavat suuret tilat.

Laitteiston erinomaisen energiatehokkuuden ja uuden, erityisen ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen ansiosta säästät paitsi rahaa, myös luontoa.

Ilmalämpöpumppu suurempiin tiloihin

Gree U-Match -sarjan kattoon asennettavat sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi niin toimistotilat, ravintolat, kokoustilat kuin muut vastaavat suuret tilat. Laitteiston sisäyksikkö asennetaan kattoon, josta se puhaltaa viilennetyn ilman yhdeltä sivulta ja pystyy näin viilentämään suurenkin tilan.

Voit ohjata laitetta langattomasti kaukosäätimellä. Green sivulta puhaltavia kattoasennusmalleja on saaatavilla kahteen teholuokkaan: jäähdytys 7,0 kW ja 12,1 kW (lämmitys 8,0 kW ja 13,5 kW).

Green kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden. Uudistettu vuoden 2019 mallisto (mallit 70-A ja 125-A) on nyt varustettu ympäristöystävällisellä R32 -kylmäaineella.

Lisää tuotteita

Gree-logo-maahantuoja-scanvarm

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Vuonna 1991 perustetulla Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua. Valmistetuista laitteista noin 55 miljoonaa on kotitalouksille tarkoitettuja tuotteita. Loput viisi miljoonaa ovat tehokkaampia, kaupalliseen tai teolliseen käyttöön suunniteltuja laitteita.

Yksi kolmesta myydystä ilmastointilaitteesta maailmassa on Green valmistama.

Scanvarm Oy Ab on toiminut Green virallisena maahantuojana Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Ruotsissa jakelusta vastaa Scanoffice Group-yritysryhmään kuuluva ScanMont AB.

Valikko
Valikko